ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kayseri sokaklarında üç boyutlu resimler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak gelen ve sokaklara çizdiği üç boyutlu resimlerle adından söz ettiren ressam Sadık İşbilen, şehre okyanus getirdi.

6.5.2013

Kayseri sokaklarında üç boyutlu resimler

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İşbilen’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Raylı sistemin Büyükşehir Belediyesi durağı önündeki alanda çalışmalara başlayan sokak ressamı İşbilen, kaldırıma üç boyutlu okyanus resmi çizerek farklı bir şehir dekoruna imza attı. Resimlerinde akrilik ve yağlı boya kullanan İşbilen, çeşitli illerinde de benzer çalışmalar yürüttüğünü ancak ilk defa bir belediyenin davetlisi olarak resimlerini gösterme fırsatı bulduğunu söyledi. İşbilen, "Daha önce gittiğim illerde, belediyelerden bir destek görmemiştim. Kayseri’deki manzara, beni oldukça mutlu etti. Öyle anlaşılıyor ki Başkan Mehmet Özhaseki, sanata ve sanatçıya büyük önem veriyor." dedi. Çalışma yaptığı alanın sokak resmi açısından oldukça uygun olduğunu kaydeden Sadık İşbilen, Kayseri’yi çok beğendiğini sözlerine ekledi.
Başkan Özhaseki de şehirdeki altyapı ve üstyapı yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte dekoratif süslemelere ve keyifli projelere sıra geldiğini ifade ederek, "Şehrimizin kaldırımlarını değişik dekorlarla, manzaralarla süsleyeceğiz. Bugün burada çok farklı bir çalışmaya imza atıyoruz. Üç boyutlu bir okyanus çiziyor sanatçı arkadaşımız. Sanki kaldırımda yürürken suya düşecekmişsiniz gibi oluyor." şeklinde konuştu.
Üç boyutlu okyanus resmine büyük ilgi gösteren vatandaşlar da çalışmayı dikkatle seyretti ve fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 11.5.2013 02:25:48
Büyükşehir Belediyesi tramvay istasyonu, Forum çıkış kapısının beş metre ilerisinde..

Güzel ama.. İlginç...


Mesaj Yaz 7.5.2013 13:36:25
Nerdeymiş bu ben hiç karşılaşmadım. Şehre yeni bir görüntü katmak için oldukça ilginç bir çalışma.


Yorum Yapın

Kayseri sokaklarında üç boyutlu resimler ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.