ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Bu hafta biri yerli, 7 film vizyona girecek. Ünlü tiyatro ve opera yönetmeni Rufus Norris'in ilk sinema filmi ''Koşulsuz Sevgi'', izleyicilerle buluşacak.

5.4.2013

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Koşulsuz Sevgi
Ünlü tiyatro ve opera yönetmeni Rufus Norris’in ilk sinema filmi ’’Koşulsuz Sevgi’’, izleyicilerle buluşacak.
Daniel Clay’in ’’Broken’’ adlı romanından uyarlanan İngiliz yapımı dram türündeki filmde, Cillian Murphy, Tim Roth, Bill Milner, Robert Emms ve Zana Marjanovic rol alıyor.
Filmde, şeker hastası 11 yaşındaki Skunk’ın yaz tatilinde komşuları Bay Oswald’ın, Rick’i tecavüzle suçlayıp dövmesi sonucu yaşadıkları izlenebilecek.

Sıcak Kalpler

Yönetmenliğini ve senaristliğini Jonathan Levine’nin yaptığı ’’Sıcak Kalpler’’ filminde, Teresa Palmer, John Malkovich, Nicholas Hoult, Rob Corddry ve Dave Franco rol alıyor.
Romantik komedi türündeki ABD yapımı film, dünyayı dönüştürme sürecindeki bir ’’zombi’’ ile genç ve güzel bir kızın imkansız aşkını anlatıyor.

Aşk, Şimdi

Ol Parker’ın yönetmenliğini üstlendiği ’’Aşk, Şimdi’’ filminin oyuncuları arasında Dakota Fanning, Kaya Scodelario, Olivia Williams, Jeremy Irvine ve Paddy Considine bulunuyor.
ABD yapımı dram türündeki filmde, gördüğü 4 yıllık kemoterapinin ardından doktorların iyileşemeyeceği teşhisi koyduğu lösemi hastası bir genç kızın hikayesi konu ediliyor.

Öldüren Tutku

Gerilim ve dram türündeki Alman-Fransız ortak yapımı ’’Öldüren Tutku’’ filminin yönetmen koltuğunda Brian De Palma oturuyor.
Rachel McAdams, Noomi Rapace, Karoline Herfurth, Dominic Raacke ve Rainer Bock’un izleyici karşısına çıkacağı filmde, çalıştığı şirkette bir fikri patronu tarafından çalınan genç iş kadınının intikam için cinayete kadar uzanan plan yapma süreci anlatılıyor.

Karlar Kraliçesi

Vlad Barbe ve Maksim Sveshnikov’un yönettiği animasyon türündeki 3 boyutlu ’’Karlar Kraliçesi’’ filmi, çocukları salonlara çekmeyi hedefliyor.
Danimarkalı yazar Hans Christian Andersen’in kaleme aldığı ’’The Snow Queen’’ masalından uyarlanan Rus yapımı film, insanları dondurmak isteyen Kuzey Kutbu kraliçesinin, sihirli aynası tarafından ’’Vegard’’ isimli cam ustasından gelecek tehdit için uyarılması üzerine yaşanan gelişmeleri konu ediyor.

Koleksiyoncu 2

Yönetmenliğini Marcus Dunstan’ın üstlendiği ’’Koleksiyoncu 2’’ filminde, Josh Stewart, Christopher McDonald, Navi Rawat, Daniel Sharman, Johanna Braddy izleyici karşısına çıkacak.
Gerilim ve korku türündeki ABD yapımı filmde, gizli bir depoda yapılan partiye gitmek için arkadaşları tarafından ikna edilen Elena’nın tuzağa düşürüldüğünü anlaması üzerine kaçmak isterken bir sandığın içinde bilinmeyen bir yere götürülmesi sonucu yaşanan gelişmeler izlenebilecek.
El-Cin
Haftanın yerli yapımı, ’’Dabbe’’ ve ’’Semum’’ filmlerinin yönetmeni Hasan Karacadağ’ın yazıp yönettiği ’’El-Cin’’.
Fulya Zenginer, Oğuzhan Yıldız, Mine Vurankaya, Serdal Genç ve Hande Kaptan’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı gerilim türündeki filmin konusu şöyle:
’’İstanbul Şile’de küçük bir kız, kimliği belirsiz kişilerce kaçırılır. Olaylardan habersiz, kendi halinde yaşayan 5 üniversiteli genç, bir anda bu kızla ilgili garip olaylar yaşamaya başlar. Aniden beliren, telepatik görüntüler, belirsiz fısıltılar, lanetli olaylar çevrelerini sarar. Kızla ve ailesiyle hiçbir ilgileri yokken neden bu görüntülerle karşılaştıklarını çözemezler. Kendi kendilerine bir çıkış yolu ararken, gizemli kaçırılmanın ardındaki sırlar onları ’cinler alemi’ne doğru sürükler.’’

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
"Bu hafta 7 film vizyona girecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bu hafta 7 film vizyona girecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.