ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Altın Ayı sahibini buldu

Berlin Film Festivali'nde büyük ödül "Altın Ayı", Calin Peter Netzer'in yönettiği Child's Pose adlı filme gitti.

18.2.2013

Altın Ayı sahibini buldu

’’Altın Ayı’’ ödülünü Romanyalı yönetmen Calin Peter Netzer’in Child’s Pose filmi kazandı.

Festivalde, Bosnalı yönetmen Danis Tanovic’in ’An Episode in the Life of an Iron Picker’ filmi büyük jüri ödülü kazanırken filmin oyuncusu Nazif Mujic ise en iyi erkek oyuncu ödülünü alarak bir sürprize imza attı.

Köken Ergün’ün ’’Aşure’’ adlı filmi, Alman Yabancı Akademisyen Değişim Programı Kısa Metrajlı Film dalında ödül kazandı.

En iyi senaryo: Closed Curtain
En iyi yönetmen: David Gordon Green-Prince Avalanche
En iyi kadın oyuncu: Paulina Garcia-Gloria
Alfred Bauer Ödülü: Vic Flo ont vu un ours
Mansiyon ödülünü: The Battle of Tabato

Festivalin Uluslararası Kısa Film yarışması dalında ’’Altın Ayı’’ ödülünü Jean Bernard Marlin’in The Runaway filmi kazanırken diğer bir kısa film Stefan Kriekhaus’un ’’Die Ruhe Bleibt’’ filmi ’’Gümüş Ayı’’ ödülü kazandı.

Kim Mordaunt’un The Roccket filmi ilk kez gösterime giren en iyi film ödülünü aldı ve 50 bin avroluk para ödülü kazandı.

Kaynak:Sabah.com.tr

Yorumlar
"Altın Ayı sahibini buldu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Altın Ayı sahibini buldu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.