ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ünlü Sanatçı Yoğun Bakımda !

Erhan Güleryüz ile 1996 yılında kurduğu Ayna isimli rock grubuyla tanınan Cemil Özeren'in karaciğer sirozu nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı.

15.11.2012

Ünlü Sanatçı Yoğun Bakımda !

Erhan Güleryüz ile 1996 yılında kurduğu Ayna isimli rock grubuyla tanınan Cemil Özeren’in karaciğer sirozu nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Grubun dağılmasından sonra pek ortalarda görünmeyen Özeren’in uzun süredir maddi sıkıntı içinde olduğu belirtildi. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen Özeren’i hastanede kimsenin ziyaret etmediği de ifade edildi. Ünlü besteci Şehrazat, Twitter’dan "Ayna grubunun solisti Cemil Özeren Esenler Hayat Hastanesi’nde ölümle savaşıyor! Kimsesiz ve parasız... Yardım eden arkadaşı yok mu?" diyerek çağrıda bulundu. Kısa sürede Özeren için yapılan yardım çağrısı kampanyaya dönüştü. Özeren’e Erol Köse’nin yardım eli uzattığı açıklandı.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 21.11.2012 06:15:25
Allah ın rahmeti üzerine olsun...yakınlarına sabırlar dilerim..
Nur içinde yat...


Mesaj Yaz 20.11.2012 14:29:14
Ne yazık ki hayata gözlerini yumdu...Işıklar içinde uyusun....

Mesaj Yaz 17.11.2012 21:37:02
Acil şifalar diliyorum Türk müziğine ciddi anlamda katkısı olan sanatçımıza yardım elinin ulaşmasını ve daha da destek verilmesi dileğiyle.
Ayna grubunun şarkılarıyla en güzel çağlarımızı yaşadık...
Sevgi ve saygılarla Cemil Özeren.


Mesaj Yaz 17.11.2012 13:43:44
Çok üzüldüm. Allah şifa versin. İnşallah iyileşir.

Mesaj Yaz 15.11.2012 22:09:56
Allah şifa versin.Dualarımız seninle Cemil.

Mesaj Yaz 15.11.2012 18:41:41
Allah şifa versin. Sirozdan karaciğer nakli ile kurtulunabiliyor. Yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşmiş olan hastaların yakınları hastanın organlarını bağışlarlarsa büyük sevaba girerler. Yeniden diriltmek Allah'a mahsustur. Yakınlarının organlarının başkalarına hayat vermesini sağlamak büyük sevaptır.

Mesaj Yaz 15.11.2012 11:42:13
tanıdığım nadir insanlardan bir tanesi, iyi insanlar yalnız ölür lafı her zaman kulaklarımda, umarım bu sefer tam tersi olur acil şifalar Cemil Abi...


Yorum Yapın

Ünlü Sanatçı Yoğun Bakımda ! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.