ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Yazar kitabını sualtında tanıttı

Yazar Burak Ballı'nın "Sustum" adlı kitabının tanıtımı sualtında yapıldı.

23.10.2012

Yazar kitabını sualtında tanıttı

Türkiye’de ilk defa gerçekleşen sualtında kitap tanıtımı için Ballı, dalgıçlar eşliğinde Turkuazoo Akvaryum’da basın mensupları ile bir araya geldi. Ballı, akvaryumun içine konulan bir masada kitabının tanıtımını yaparken, basın mensupları da akvaryumdaki Ballı’yı camın arkasından görüntüledi. Ballı, kitabın sayfalarını çevirirken, başının üstünden geçen vatoz balığı da kameralara yansıdı.

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
Mesaj Yaz 28.10.2012 18:29:46
Bence çok gereksiz sırf kitabın finansal değeri düşünülmüş bu yüzden de okyanusun diplerinde boy ölçüşüyorlar bu çok gereksiz.

Mesaj Yaz 24.10.2012 07:00:05
İmza gününü de okyanusun dibinde yapar sayın yazar. Hayranları dalgıçlık eğitimi almak zorunda kalabilir. Çılgınca ama iyi reklam. Tutar inşallah.


Yorum Yapın

Yazar kitabını sualtında tanıttı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.