ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Grinin 50 Tonu romanı Harry Potter'ı solladı

Dünyada 40 milyondan fazla satan "Grinin 50 Tonu" (Fifty Shades of Grey) kitabı Fransa'da yeni bir rekora imza attı.

22.10.2012

Grinin 50 Tonu romanı Harry Potter'ı solladı

Fransa’da düzenlenen, kitabın yazarı E.L James’in katıldığı imza gününde kitap 40 bin kopya sattı. İmza gününün ertesinde ise kitap Fransa’da 15 bin satarak Harry Potter üçlemesinin son kitabının rekorunu kırdı. Dünyada 37 dile çevrilen kitap, ilk önce elektronik ortamda yayımlanmış, ardından gördüğü ilgi üzerine basılı olarak da piyasaya çıkmıştı. Yazar Erika Mitchell’in E.L James takma ismiyle yazdığı kitap, Christian Shade isimli zengin bir işadamıyla bir üniversite öğrencisi arasındaki ilişkiyi anlatıyor.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 27.10.2012 19:48:11
daha okumadım fakat ben Harry Potter hayranıyım.önyargılı davranmak gibi olmasın ama bazı kitaplar tesadüfen yükselişe geçiyor ve bence buda onlardan biri.

Mesaj Yaz 25.10.2012 23:01:29
muhteşem bir kugu ve olaylar gelişimi tavsiye edilecek bir roman..


Yorum Yapın

Grinin 50 Tonu romanı Harry Potter'ı solladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.