ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fetih 1453, bir ilke daha imza atıyor!

Sadece Türkiye'de 6 milyon 555 bin seyirci tarafından izlenerek rekor kıran Fetih 1453, bir ilke daha imza atıyor.

18.9.2012

Fetih 1453, bir ilke daha imza atıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethini anlatan film, 20 Eylül’de 12 Arap ülkesinde, sinema salonlarında gösterime giriyor.

Arapça ve İngilizce dublajlı gösterilecek filme dün Kahire’de gala yapıldı. Yarın da Dubai’de galası yapılacak filmin biletleri şimdiden tükendi. Büyük ilgi gören galalara, yapımcı Faruk Aksoy ve tüm oyuncular da tam kadro katılacak.

Kaynak:Sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 28.9.2012 19:36:17
Tapınak şövalyelerinin, kan dökmeyi ibadet sayan tartikatların çektiği filmleri acaba beynimizi ne gibi mesajlarla yıkıyorlar, bizi nelere şartlandırıyorlar diye düşünmeden ağızları açık hayran hayran seyredenler, tarihimizin bir bölümünü yalansız anlatan bir filmi küçümsemekte bir beis görmüyorlar. Küçümsenecekse tarihimizi yerden yere vuran muhteşem süleymen dizisini küçümseyin. Zira baştan sona yalanlarla dolu ve izlemeyi kendime ar sayıyorum. Faruk Aksoy gibi bu milletin öz evlatdına destek verelim de nicelerine imzasını atsın. Saygılarımla.

Mesaj Yaz 25.9.2012 00:39:06
SEYRETTIM DUYGUDAN UZAK AKICILIGI YOK... OKADAR HARCANAN PARAYA YAZIK

Mesaj Yaz 19.9.2012 10:15:06
geniş tarihimizde bir çok gerçeklik bulunmakta, bu tarz filmlerin üzerine daha fazla durulması gerek ve daha çok bütçe ayrılması gerek, bu da demektirki aynı gerçekliği yeniden yaşatmaktır.

bu filmi ilk adım olarak düşünüyorum ve gelecekte daha iyi işlere imza atılacağını bekliyorum.

sevgili Faruk AKSOY'a başarılar diliyorum...



Yorum Yapın

Fetih 1453, bir ilke daha imza atıyor! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.