ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

3D Animasyon Sergisi

Tim Burton’ın stop – motion animasyonu "Frankenweenie"nin eskizlerinden, kostümlerine, setlerden ve kuklalara kadar tüm sanatsal detayları 3D görüntüleme teknolojisi ile sergilenecek.

21.6.2012

3D Animasyon Sergisi

Walt Disney, Tim Burton’ın ’Frankenweenie’sindeki sanat yönetimini izleyicilere göstermek için gezici bir sergi başlattığını duyurdu.

Frankenweenie sergisi, 21 Haziran’a kadar, 3D görüntüleme teknolojisi ile İspanya’nın Barcelona şehrinde olacak. 11 – 12 Temmuz tarihleri arasında ise Amerika’nın San Diego ve Kaliforniya eyaletlerinde Comic – Con 2012’de görücüye çıkacak. Sergi, turnesini tamamladığında İspanya, Fransa, Japonya, Meksika, Kanada ve A.B.D. de dahil toplam yedi ülkeyi ziyaret etmiş olacak.

Frankenweenie sergisi filmin yapım sürecinin büyüsünü yansıtıyor ve seyirciye öngörüsü yüksek yönetmen Tim Burton’ın stop – motion animasyon sürecine göz atma fırsatını veriyor.

Burton’ın stop – motion tekniğiyle çekilen animasyon filmi Türkiye’de 28 Aralık’ta vizyona girecek.

Kaynak:ajanda.tv

Yorumlar
"3D Animasyon Sergisi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

3D Animasyon Sergisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.