ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyona Girdi

Türk sinemaseverler, bu hafta dram, gerilim ve korku sahnelerinden oluşan 2'si yerli 6 yeni filmle buluşacak. İşte film özetleri ve fragmanları şöyle;

3.2.2012

Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyona Girdi

"EŞ RUHUMUN EŞ ZAMANI"

Şanal Günseli’nin yönettiği ve Musa Uzunlar, Aylin Kabasakal, Uğur Çavuşoğlu ile Zeynep Utku’nun oynadığı ’’Eş Ruhumun Eş Zamanı’’ filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:

’’Hayatlarında aynı şeyleri yaşayan bir kadın ve bir erkek. Evleniyor, boşanıyor ve bir oğulları oluyor. Geçmiş korkularının gölgeleri onları hep izliyor ama onlar yılmadan, pes etmeden umutla yollarına devam ediyor. Bir süre sonra kendilerini bir masal dünyasının içinde buluyorlar.’’

"GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ"

Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği ve Buğra Gülsoy, Nesrin Cavadzade, Uğur Polat ile Feride Çetin’in oynadığı ’’Güzel Günler Göreceğiz’’ filmi, dram sahneleriyle sinemaseverlerin ilgisine sunulacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, 5 farklı karakterin günlük hayatta kesişen yolları ve farkında olmadan birbirlerinin hayatına müdahaleleri anlatılıyor. Bir günlük zaman dilimi içinde geçen film, geriye, şimdiye ve ileriye atlanarak ilerliyor.

"UTANÇ (Shame)"

Steve McQueen’in yönettiği ve Michael Fassbender, Carey Mulligan, Lucy Walters ile Mari-Ange Ramirez’in oynadığı ’’Utanç (Shame)’’ filminin konusu şöyle:

Filmin konusu şöyle:

’’Michael Fassbender, 30’lu yaşlarında cinsel dürtülerine hakim olamıyor. Brandon’ın iş, ev ve barlardan ibaret tekdüze hayatı, fahişeler ve porno filmler arasında geçmektedir. Dik başlı kız kardeşi Sissy, birkaç gün kalmak için evine gelince hayatı birden rayından çıkar.’’

"KEVİN HAKKINDA KONUŞMALIYIZ (We Need To Talk About Kevin)"

Lynne Ramsay’ın yönettiği ve Tilda Swinton, John Reilly, Ezra Miller ile Jasper Newell’ın oynadığı ’’Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need To Talk About Kevin)’’ filmi, gerilim sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, Kevin, 16. yaş gününden birkaç gün önce affedilmez bir şey yapınca annesi Eva, oğlunu sevip sevmediği, oğlunun eylemlerinden sorumlu tutulup tutulamayacağını kendine sormaya başlar. Yalnızca keder ve suçluluk değildir hissettiği, toplumun ona karşı tutumu da onu zorlar.

"KARANLIKLAR ÜLKESİ: UYANIŞ (Underwold: Awakening)"

Mans Marlind ve Björn Stein’in yönettiği ve Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy ile Theo James’in oynadığı ’’Karanlıklar Ülkesi: Uyanış (Underworld: Awakening)’’ filmi, korku ve gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, Selene ile sevgilisi Michael’ın vampirlerin atası Marcus’u ortadan kaldırmasının üzerinden 15 yıl geçer. Aradan geçen zamanda Vampir ve Lycan klanlarından haberdar olan insanoğlu her iki türü de ortadan kaldırmak için seferberlik ilan eder. Bu soykırım sürecinde ele geçirilen Selene, 10 yıldan fazla bir süre sonra uyanır ve Antigen’e karşı intikam savaşına girişir.

"SAVAŞ ATI ( War Horse )"

Steven Spielberg’in yönettiği ve Emily Watson, David Thewlis, Peter Mullan ile Niels Arestrup’un oynadığı ’’Savaş Atı (War Horse)’’ filminin konusu şöyle:

Filmin konusu şöyle:

’’Joey, Albert’in babası tarafından bir İngiliz süvarisine satılır ve cepheye gönderilir. Joey, karşılaştığı herkesin hayatını etkiler ve değiştirir. Joey’i unutamayan Albert, arkadaşını bulup eve getirmek amacıyla Fransa’daki savaş meydanına gitmek üzere evden ayrılır.’’

Yorumlar
"Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyona Girdi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyona Girdi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.