ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fetih 1453 Dünyayı Fethetmeye Hazırlanıyor

Faruk Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği, Türk sinema tarihinin en pahalı projesi 'Fetih 1453' filmi gösterime girmeden tanınmış film şirketlerinin gözdesi oldu.

3.2.2012

Fetih 1453 Dünyayı Fethetmeye Hazırlanıyor

Türk sinema tarihinin en pahalı sinema projesi olan, yapımcılığını Faruk Aksoy ve Ayşe Germen’in yaptığı ’Fetih 1453’ vizyona girmeden ses getirdi. 17 Şubat’ta gösterime girecek filmin fragmanını izleyen Alman sinema şirketleri, Aksoy Film’den Fetih’in Almanca dublajlı versiyonunu talep ettiler. Şirket sahipleri Almanya’daki sinema salonlarında filme geniş yer vereceklerini belirttiler. Uluslararası Amerikan film satış şirketi Central Park da, ’Fetih 1453’ün Güney Kore, Japonya, Endonezya, Tayland, Hongkok’da gösterim haklarını satın almak için Aksoy Film’le görüşmelere başladı.

ALTERNATİF AFİŞ ÇOK BEĞENİLDİ

17 Şubat’ta gösterime girecek olan ’Fetih 1453’ün geçtiğimiz günlerde yayınlanan alternatif afişi sinema eleştirmenleri tarafından oldukça beğenildi. Filmin yeni afişinde ’Ulubatlı Hasan’ rolünü canlandıran İbrahim Çelikkol’un Osmanlı bayrağını İstanbul surlarına diktiği kare kullanıldı. Film vizyona girdiğinde, iki afiş de sinema saonlarında kullanılacak.

Yorumlar
Mesaj Yaz 11.3.2012 17:10:21
çok iyi olduğ söyleniyor bilet bulupta henüz izleyemedim ama umarım 1453 ruhuna uygundurinancını taşıyorum türkün neler yapabileceğini avrupa bir kez daha beyninde canlandısın ve canlı tutsun

Mesaj Yaz 12.2.2012 22:56:24
yeni yeni aklımız başımıza geliyor sanki

Mesaj Yaz 2.2.2012 18:49:44
Umarım hayali yönü çok az, ya da hiçtir. Başarılı bir yapım zannediyorum. Fetih filmiyle Türkiye böyle şerefli bir padişahın hayatını tüm dünyaya göstersin ve bizleri onurlandırsın istiyorum. Temennimiz budur..


Yorum Yapın

Fetih 1453 Dünyayı Fethetmeye Hazırlanıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.