ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'Aşkın Gözyaşları' Afyon'da Akacak…

"Aşkın Göz Yaşları" ve "Tebrizli Şems" kitaplarının yazarı Sinan Yağmur, Afyon Kocatepe Üniversitesi Yapı kulübünün organizasyonu ile Afyon'da olacak.

13.1.2012

'Aşkın Gözyaşları' Afyon'da Akacak…

27 Şubat 2012 pazartesi saat 17.00 Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampusu Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek etkinlikte önce Sinan Yağmur ile söyleşi yapılacak ardından imza günü gerçekleştirilecek.

Konu ile alakalı Yapı Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan KÜRKLÜ. “Beş yıl önce ‘Gelecek Bugünden İnşaa Edilir’ sloganıyla yola çıkan kulübümüz, sadece yapı teknolojileri alanında değil her konuda kişisel gelişimi hedef olarak belirlemiştir. Bu yıl teknik alanda düzenlediği birçok etkinliğin ardından Kahraman Tazeoğlu söyleşisi ve imza günü ile kültür ve edebiyat alanında da varlığını hissettirmiştir. Bu faaliyetlerinin devamı olarak 2011 yılının en çok okunan yazarı Sinan Yağmur’u üniversitemizde konuk etmek ve kulüp olarak öğrencilerimize ve Afyonkarahisarlılara bu şekilde hizmet etmek hem danışmanlığını yaptığım için benim hem de faaliyeti gerçekleştiren kulüp yönetimi için kıvanç kaynağıdır.” dedi

Yapı Kulübü Başkan Yrd. Erdal Çalışkan, “ Tüm etkinliklerimizde yorulmadan, büyük istekle çalışarak, etkinliklerimizin başarı ile tamamlanmasında büyük rolü olan kulübümüz yönetim kuruluna, sponsorlarımız haber7.com’a D&R Afyon’a ve Anadolu Ulaşım’a teşekkür ediyorum” dedi.

Sinan Yağmur Kimdir?

Sinan yağmur, 1965 yılında Kırşehirde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı, Kırşehir imam hatip lisesinden 1984 te, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesindende 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl kelam ve İslam felsefesi ana bilim dalında yüksek lisansa başladı. 1991 yılında Kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan Sinan Yağmur sırasıyla Konya İHL, ve Meram Dr. Ali Rıza Bahadır İHL’de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naciye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren Yağmur, evli ve 2 çocuk babasıdır. Selçuk Belediyesince organize edilen aile okulunda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan yazar ulusal ve yerel tvlerde eğitim proğramlarına katılmıştır.

Çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan Yağmurun eserleri; Kuran’da Büyük Günahlar, Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Kara Göz ve Hacıvat, Dede Korkut Hiyaleleri, Sevda Şelalesi, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Hz. Mevlana Tennure ve Ateş, Cennetin Gülü Hz. Muhammed, Aşkın Gözyaşları...

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.1.2012 14:31:20
Çok mütavazi ,efendi bir kişilk ,ekibide bir o kadar cana yakın.Sözlerine bir o kadar da sadık...


Yorum Yapın

'Aşkın Gözyaşları' Afyon'da Akacak… ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.