ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bedirhan Gökçe'nin Yeni Albümü Çıktı

Sanatçı Bedirhan Gökçe'nin “Biz Hesapsız Sevdik” isimli albümü Moral Prodüksiyon tarafından yayınlandı.

12.1.2012

Bedirhan Gökçe'nin Yeni Albümü Çıktı

Sanatçı Bedirhan Gökçe’nin “Biz Hesapsız Sevdik” isimli albümü Moral Prodüksiyon tarafından yayınlandı.

Bedirhan Gökçe’nin yeni albümünde Nuray Hafiftaş, Bilal Ercan, Tansu Örçen ve Serpil Kılıç sesleriyle katkıda bulunuyor.

Albümde yer alan 9 eserin ismi şöyle: Biz Hesapsız Sevdik, Hatırlar mısın?, Tut Yüreğimden Ustam, Kimde Gördün Sen?, Baba, Anneme İyi Bak, Meddar, Sen Olmasaydın / Her Sofraya Çökülmez, Yaş On Sekiz, Bir Selama Değmedi, Doktor Bey

Albümde yer alan 9 eseri, Bedirhan Gökçe şöyle tanımlıyor:

“İşte, Bedirhan GÖKÇE; Biz Hesapsız Sevdik adlı bu yeni albümüyle bakın kimlerin sesi, kimlerin nefesidir;

Hatırlar mısın? (Yavuz LAÇİN) İlk aşklarımızın iç sızlatan sesidir ve şiirin özellikle sonu sarsıcı!

Tut Yüreğimden Ustam (Serkan UÇAR) ‘Bana yardım et, beni teselli et, yoksa bu hayat öldürecek beni!’ diyenlerin sesidir.

Kimde Gördün Sen? (Bedirhan GÖKÇE) Severken terk edenlere, sevilirken gidenlere ağız dolusu bir sitemdir!

Baba, Anneme İyi Bak (Ersin HOŞGENÇ) Bazen çok şey söylemek isteriz babamıza, özünde ‘anneme iyi bak’ olan… Bu şiir, babalarımızın biraz hoyrat oluşunu, çocuksu bir kınamanın sesidir.

Meddar (Mehmet ÇETİN) Urfa ağzı ile okunan; bir kaçağın yürek yakan ifadesidir, alınması gereken bir derstir ya da bir sınır klasiğidir.

Sen Olmasaydın / Her Sofraya Çökülmez (Âşık SEFAÎ) İlahi aşktan beşeri aşka… Kim nereden görürse, sevdiğine en güzel sesleniştir.

Yaş On Sekiz (Bedirhan GÖKÇE) Bir delikanlının fotoğrafıdır; delikanlılığın giderek unutulduğu, mafyalaştığı şu günlere, zamanlaması yerinde, iyi bir göndermedir.

Bir Selama Değmedi (Bahtiyar VAHAPZADE) Azeri şivesiyle okunan; ayrılan iki sevgilinin seneler sonra karşılaşmalarının hazin hikâyesidir.

Doktor Bey (Ozan KARAMEHMET) Şiir hep ağlatmaz ya! Ege ağzı ile okunan; özellikle diyet yapanlara ve diyetisyenlere ‘komik’ bir göndermedir ya da ‘yeyon yeyon doyamayon’ diyenlere…”

Bedirhan Gökçe, oldukça büyük bir iddiayı da seslendiriyor. Gökçe, ‘bu albüm, internet öncesi çıkmış olsa satış rakamı kesinlikle milyonun üstünde olurdu’ diyor.

Bedirhan Gökçe’nin yeni albümü Biz Hesapsız Sevdik… Moral Prodüksiyon imzasıyla tüm satış noktalarında…

Yorumlar
"Bedirhan Gökçe'nin Yeni Albümü Çıktı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bedirhan Gökçe'nin Yeni Albümü Çıktı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.