ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'çırak Aranıyor' Oyunu Çocuklar İçin Sahne Aldı

Ankara'da Elmadağ Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde çocuklara yönelik 'Çırak Aranıyor' adlı Oyun Elmadağ Düğün Salonu'nda sahnelendi

23.12.2011

'çırak Aranıyor' Oyunu Çocuklar İçin Sahne Aldı

Ankara’da Elmadağ Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde çocuklara yönelik ’Çırak Aranıyor’ adlı oyun Elmadağ Düğün Salonu’nda sahnelendi. Ücretsiz olarak sahnelenen oyunu ilçe genelindeki okullardan gelen 400 öğrenci izledi.

Tiyatrocu Osman Cavcı, sanatsal faaliyetlerin çocukların yaratıcılıklarının gelişmesinde olumlu etkileri olduğunun bilindiğine işaret etti.

Etkinliklerle ilgili bilgi veren Cavcı, "Bu faaliyetlerin içinde çocuk tiyatrosu, hem görsel hem de işitsel özellik taşıdığı için diğer sanat dallarından farklı olarak çocuğun gelişiminde en etkin olabilen sanat dallarının başında yer almakta. Tiyatronun çocukların eğitilmelerinde amaç değil, araç olarak kullanılması önemli olandır." dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin de "Burada eğlenceli anlatım tarzıyla ve genellikle eğitici amaçlarla kaleme alınmış olan çocukların yetişme ve gelişmesinde, kültür ve bilgi yönünden zenginleşmesinde, davranış ve beceri kazanmasında çocuk tiyatrolarının önemini bir kez daha görmüş olduk. Emeği geçen tiyatro oyuncularımıza teşekkür ederiz." dedi.

Başkan Şahin, Belediye Kent Tiyatrosu tarafından ocak ayı içerisinde de "Elma Dede" ve "Nasrettin Hoca" adlı 2 oyunun sahneleneceğini duyurdu

Yorumlar
"'çırak Aranıyor' Oyunu Çocuklar İçin Sahne Aldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

'çırak Aranıyor' Oyunu Çocuklar İçin Sahne Aldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.