ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kültür Turizmi Zirvesi Ankara'da

Türkiye'nin en büyük turizm zirvesi '2011 Kültür Turizm Zirvesi', 23-24 Aralık tarihlerinde Başkentte yapılacak.

20.12.2011

Kültür Turizmi Zirvesi Ankara'da

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’nin en büyük turizm zirvesi olan ’2011 Kültür Turizmi Zirvesi’, ’Açık Hava Müzesi Türkiye’ temasıyla Başkentte yapılacak.

23-24 Aralık tarihlerinde Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek zirvenin açılış konuşması Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılacak.

Zirveye, Kültür ve Turizm Bakanlığı, il kültür ve turizm müdürlükleri, il ve ilçe belediye başkanları, seyahat acenteleri, tatil köyleri ve oteller, turizm yatırımcıları, kültür turizmi yapan şirketler, turistik hava ve kara taşımacılığı yapan işletmeler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve sektörel medyadan yetkili ve temsilciler de katılacak.

Açılışının 23 Aralık Cuma günü yapılacağı zirvede, ’Türkiye’de Turizm Politikaları ve Kültür Turizmi’, ’Ülkemizde Kültür Turizmine Yönelik Başarılı Uygulama Örnekleri’, ’Kültür Yolları ve Rotaları’, ’Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunması’, ’Turizm Stratejisi 2023 Dokümanında Kültür Turizmi’, ’Kültür Turizm Alanlarının Tanıtılması ve Pazarlanması’ konuları ele alınacak.

Zirvenin katılımcıları, Hacı Bayram-ı Veli Camisi ve civarında düzenlenecek gezinin ardından Ankara Kalesi’nde ağırlanacak.

Yorumlar
"Kültür Turizmi Zirvesi Ankara'da" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kültür Turizmi Zirvesi Ankara'da ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.