ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Rekora Doymuyor

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, geçmişte yaşanmış değerleri canlandırmak, bir bayram geleneğinin devamını sürdürmek için başlatmış olduğu bayram tebriği yazma çalışmasını 2 Kasım saat 11:00’de Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

3.11.2011

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Rekora Doymuyor

Guinness Rekorlar Kitabı Türkiye Temsilcisi ve Dünya Çocuk Rekorları Tescil Heyeti Başkanı Orhan Kural, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aydın, Ptt Avrupa Yakası Başmüdür Yardımcısı Engin Süzer ve Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç’un da yer aldığı, Rekor Tescil ve Hakem Heyeti tarafından imza altına alınan rekor denemesi 2000 bayram tebriği kartı ile gerçekleştirildi.

Bayram tebriği yazma projesi kapsamında Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde konuşan Murat Aydın, tebrik kartı yazmanın kendisi için bir nostalji olduğunu ancak teknolojik gelişmelere ayak uyduran yeni nesil çocuklar için yeni bir deneyim olduğunu söylerken, bu faaliyete katılan tüm çocuklara ve projede emeği olan tüm öğretmenlere teşekkür etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Bilgi Evleri’ne teşekkürlerini sunan Orhan Kural da “Yazan ve okuyan bir Türkiye istiyoruz” diyerek projeye olan desteğini gösterdi.

Eski bayramlara duyulan özlemin yerini doldurması ve yeni nesle değerlerini öğretmesi açısından önem taşıyan projede çocuklar sevdiklerinin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van Valisi Münir Karaoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Huzur Evi sakinleri ile Zeytinburnu Belediyesi meclis üyelerine ve şu günlerde deprem felâketi ile sarsılan Van’daki depremzede arkadaşlarına tebrik kartlarını göndererek, yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak istediler ve bayram sevincini hep birlikte paylaştılar.

Yorumlar
"Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Rekora Doymuyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Rekora Doymuyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.