ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Erkan OĞUR & İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU Konseri

“Benim için müzik uykularımdaki rüyalarım gibidir,sadece ben görürüm, hissederim, yaşarım, unuturum, hatırladıklarımı aktarırım, yorumlarım... Bazı rüyalar da gerçek olur. Müzik iyi ya da kötüdür, bir tercih yapmak ise hayattır... “

1.11.2011

Erkan OĞUR & İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU Konseri

1954 yılında Ankara’da doğan, çocukluğunu Elazığ’da geçiren Erkan OĞUR, müziğe 4 yaşından itibaren keman,bağlama ve cümbüş çalarak başladı, İstanbul Devlet Konservatuarı Klasik Türk Müziği Bölümü’nden mezun oldu. Perdesiz gitarı ve perdesiz bağlamayı icat eden Oğur, Dünya Müzik Literatüründe yerini almıştır. 1957 yılında Rize’nin Pazar ilçesinde doğan, müziğe küçük yaşlarda ilgi duymaya başlayan İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU, İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nü bitirdi. 1998’den sonra Erkan OĞUR’la çalışmaya başladı. Bugüne dek birçok albüm hazırlayan sanatçı, ayrıca Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve yurtdışında birçok konser verdi.

Yer: Cennet Kültür ve Sanat Merkezi
Etkinlik Tarihi : 12 Kasım Cumartesi saat 20:00

Bilet Fiyatı:
Tam: 2TL
Öğrenci: 1TL


Yorumlar
Mesaj Yaz 2.11.2011 11:28:21
İKİ DEĞERLİ ÜSTADA SELAMLAR OLSUN


Yorum Yapın

Erkan OĞUR & İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU Konseri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.