ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sevenleri Olcay Yazıcı’yı unutmadı

Şair ve yazar Olcay Yazıcı, ailesi, dostları ve sanatseverlerin de katılacağı bir programla anılacak.

25.10.2011

Sevenleri Olcay Yazıcı’yı unutmadı

12 Eylül’de vefat eden Olcay Yazıcı sevenleri tarafından 26 Ekim 2011 Çarşamba günü Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bir parogramla anılıyor.

Programda, Dursun Gürlek, Bestami Yazgan, Mahmut Bıyıklı, Ekrem Kaftan ve Özcan Ünlü şair-yazar-mütefekkir Olcay Yazcı’yı anlatacaklar.

Şairin ailesinin de katılacağı anma programı 20.00’de başlayacak...

Yorumlar
Mesaj Yaz 26.10.2011 19:49:50
İznik Göl Akşamları Şiir Şöleninde kendisi ile tanışma şerefine nail oldum. Kendisine " 70'li yıllardan beri sizi büyük bir beğeniyle takip ediyorum" dediğimde, kuyuya attığımız güllerin yankısını duymak bu olsa gerek, diye güzel bir cevap verdi ki bundan da son derece mutlu olduğu, o güzel yüzündeki tebessümden belli idi. Biliyor ve inanıyorum ki, mekanı cennettir. Dev gibi imanıyla nefsini alt edebilen bir karakterdi. Daha doğrusu O'nun yazılarıyla şiirlerinde bu mücadeleden nasıl galip çıkılacağının koordinatları vardı.. Her bir eseri, aynı noktayı işaret eden ayrı bir yol haritasıydı.. Peygamberlere yakın komşu olur inşaallah.. Ömer EMECAN- --Gazeteci- Şair---Türkiye Yazarlar Birliği Üyesi

Mesaj Yaz 26.10.2011 17:36:02
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Amin.


Mesaj Yaz 26.10.2011 07:39:04
mekanı cennet olsun...

onların bıraktığı emanet şimdi ve geleceğin yol haritasıdır...

saygıyla


Mesaj Yaz 26.10.2011 02:12:09

Işıklar içinde uyusun. Anısına Saygıyla


Mesaj Yaz 25.10.2011 19:41:14
Mekanı Cennet olsun. dua ile..


Yorum Yapın

Sevenleri Olcay Yazıcı’yı unutmadı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.