ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Esenler Sanat Evi Gezi Programları

Esenler'de her yaştan insana hiçbir ücret almadan çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılma imkânı sunan ESEV (Esenler Sanat Evi), kursiyerlerin eğitimlerini tamamlayıcı gezi programları da düzenlemeye başladı.

30.9.2011

Esenler Sanat Evi Gezi Programları

Kapılarını açtığı günden bu yana kursiyerlerine bağlamadan piyanoya, flütten gitara, kanundan kemana kadar çok sayıda sanat dalında alternatifler sunan ESEV’de (Esenler Sanat Evi) eğitim amaçlı gezi programları da gerçekleştirilmeye başlandı. Toplam bin 283 kursiyerin eğitim gördüğü ESEV’de eğitim alan kursiyerlerin derslerini tamamlayıcı nitelikte gerçekleşen tarihi ve kültürel gezi programının ilk adresi ise; Tophane’de bulunan İstanbul Modern Müzesi oldu.

"Gezelim, görelim, öğrenelim" konsepti çerçevesinde gerçekleşen gezi programına katılan toplam 17 kursiyer, hem arkadaşlarıyla beraber hoşça vakit geçirip stres attı, hem de yeni şeyler gördü, yeni bilgiler edindi. Esenler Belediyesi’ne ait servis araçlarıyla müzeye götürülen kursiyerler, rehber öğretmenleri eşliğinde müzede açılan "Yeni Yapıtlar, Yeni Ufuklar" sergisi ile "Tekinsiz Karşılaşmalar" adlı fotoğraf sergisini gezdi. Sergideki her bir eseri büyük bir hayranlıkla inceleyen kursiyerler, merak ettikleri eserleri yakından görme fırsatı buldular.

Yorumlar
Mesaj Yaz 30.9.2011 22:12:50
Esenler...Bir dönem üç yıla yakın çalıştığım bir ilçenin adıdır Esenler.Böyle bir etkinliğin varlığına sevindim.Dilerim sonuçları itibarıyla da "kursiyerlerine" bir kulvar açma görevi görür.Başarılı olmaları en büyük isteğimdir.


Yorum Yapın

Esenler Sanat Evi Gezi Programları ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.