ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Koca Seyit'in hayatı beyazperdeye aktarılıyor

Çanakkale Savaşları'nda 276 kilogramlık top mermisini tek başına namluya yerleştirerek İngilizlere ait Ocean adlı savaş gemisinin batırılmasını sağlayan Çanakkale kahramanı Koca Seyit'in yaşamı beyaz perdeye aktarılacak.

22.8.2011

Koca Seyit'in hayatı beyazperdeye aktarılıyor

Çanakkale Savaşları’nda 276 kilogramlık top mermisini tek başına namluya yerleştirerek İngilizlere ait Ocean adlı savaş gemisinin batırılmasını sağlayan Çanakkale kahramanı Koca Seyit’in yaşamı beyaz perdeye aktarılacak.

Koca Seyit lakaplı Seyit Çabuk’un hayatını iki buçuk yıldır Koca Seyit adlı tiyatro oyununu sahneye koyan Kıbrıs gazisi İsmail Gülnar perdeye aktaracak. Filmin senaristi ve yapımcısı olan Gülnar, filmin galasının 29 Ekim’de yapılmasını planladıklarını söylüyor.

Yorumlar
Mesaj Yaz 26.10.2011 21:00:46
ismail gülnar ismini ilk kez duyuyorum... Bana göre böyle bir konunun daha ciddi yapımcılar tarafından ele alınması gerekirdi. Yani neden böyle bir konuya el atmaya cesaret edemiyorlar anlamıyorum... Yabancılar çekecek bizim bu hikayelerimizi bence o yılların filme alınacak çok çok konusu var neyi bekliyoruz? Aşk komedi mafya filmleri dışında yapabileceğimiz iyi bir şey yok mu? Alın size seyit onbaşı alın size konu! Merakla bekliyorum inşallah hayal kırıklığı olmaz ve seyit onbaşıya yakışır bir film olur...

Mesaj Yaz 22.8.2011 09:43:05
Merakla bekleyeceğim...

Son dönem filmleri izlediğine pişman ettirmeyen yapıtlarla dolu...

Bu fİlmin konusu ise geçmişimizin gurur sayfalarından biri olacak ki izlenmek için bir adım önde başlıyor bence...



Yorum Yapın

Koca Seyit'in hayatı beyazperdeye aktarılıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.