ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

40 bin Bursalı Kültürpark Arena'da müzik ziyafeti

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı’nın final gecesi ve Kültürpark Arena açılışında yıldızlar geçidi yaşandı

30.7.2011

40 bin Bursalı Kültürpark Arena'da müzik ziyafeti

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı’nın final gecesi öncesinde, düzenlenen basın toplantısında ünlü sanatçılar Bengü, Volga Tamöz ve Kolpa kampçı gençlerle bir araya geldi.

‘Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı’nın finali ve Kültürpark Arena’nın açılışı nedeniyle gerçekleştirilen konser öncesinde düzenlenen basın toplantısına Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, Burfaş Genel Müdürü Mustafa Çaltılı, Kolpa-Volga Tamöz ve Bengü katıldı.

Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, Kent Gönüllüleri Gençlik kampı hakkında, ‘’Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11. si gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa kampı özel bir programla sona eriyor.

Gençlerimize kentlilik bilincini oluşturup yaygınlaştırmak için bu kampı hayata geçirdik. Kamp ile kendinin ve kentinin değerlerini bilen vatanına ve bayrağına yürekten bağlı olan katılımcı bir gençlik yetiştirmeye katkı sağlıyoruz’’ dedi. Kamptan 13 ile 15 arasında değişen 2500 gencimiz yararlandı.

Orada, atıcılıktan biniciliğe kadar pek çok konuda bilgi sahibi gençlerin aldığı eğitimi, yaşamları süresince kullanmalarını istiyorum.dedi. Basın toplantısı sonrasında Bengü, Volga Tamöz ve Kolpa, kampı tamamlayan gençlere imza dağıttı.

Bursa Kültürpark Arena 40 bin kişinin katıldığı muhteşem konserlerle açıldı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark içinde oluşturulan konser alanı ’’Kültürpark Arena’’ 28 Temmuz’da Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı final gecesine ve muhteşem bir konser serisine ev sahipliği yaptı.

Yılın dev projesi

Bursalılar, Oxygen Event organizasyonuyla Kültürpark içinde Bursalılara kazandırılan Kültürpark Arena açılışında Kolpa Grubu – Nazlı - Murat Dalkılıç - Volga Tamöz ve Bengü şarkılarıyla coştu…

Kültürpark Arena’da ilk sahne alan Kolpa ağırlıkla yeniden yorumladığı eskimeyen şarkılarla Arena’da ki gençleri coşturdu ardından sahne alan Nazlı, Serdar Ortaç ve Volga Tamöz’ün Rest şarkısıyla tempoyu yükseltti ve sahneyi Murat Dalkılıç’a bıraktı.

Murat Dalkılıç popüler şarkılarıyla tempoyu kaldığı yerden devam ettirerek ‘’Şık Şık’’ şarkısını Bursalılarla beraber söyledi. Son olarak Bengü, Volga Tamöz eşliğinde sahne aldı ve tüm hit parçalarını seslendirdi. Bengü, ‘’Son Nokta ‘’ isimli şarkısının klibini Kültürpark Arena da ki 40 bin Bursalı ile birlikte çekti. Klip Ekim ayından itibaren kanallarda yayınlanmaya başlanacak.

Mekânda aynı zamanda Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı final gecesi de gerçekleştirilerek bu muhteşem konserle kutlandı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 30.7.2011 21:55:20
Bursa'nın potansiyel bir şehirdir. Her yönden hem de. Ama düşüncelerin bu kadar körleştirilmesi ve de eğlencenin gençlerde tek tema edilmesi durumu hiç hoş değil. Bengü'nün, Serdar Ortaç'ın şarkılarını bilen nesil, onu yaratan Allah'a karşı seslenirken nasıl dua edeceğini bilmiyor..

İyi biliyorum bu gençlik doğa kamplarını da ondan dolayı böylesine saçmalıyorum rahatça..




Yorum Yapın

40 bin Bursalı Kültürpark Arena'da müzik ziyafeti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.