ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse evinde ölü bulundu

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un evinde ölü bulunduğu bildirildi.

23.7.2011

Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse evinde ölü bulundu

Londra polisi, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu bilinen ve birçok defa tedavi gören Winehouse’un ölümünü doğrularken, ölüm nedeninin henüz bilinmediği açıklandı.

Winehouse geçen ay çıktığı Avrupa turu çerçevesinde Sırbistan konserini yarıda kesmiş, 20 Haziran’daki İstanbul konserini ise iptal etmişti.

14 Eylül 1983’de doğan, 5 Grammy ödüllü Amy Winehouse, soul ve caz müziğinin önde gelen seslerinden biri olarak kabul ediliyordu.

Yorumlar
Mesaj Yaz 26.7.2011 09:36:09
Su testisi su yolunda kırılır demeyeceğim, zaten kırıldır.
Ama asıl acı olanı ve dikkat çekmek istediğim şey şudur ki, Batıda iflas eden ahlak ve aile olgularından sonra böylesi sonlar acı gelmemeli. İnsan nasıl yaşarsa öyle de ölür. Bu hadistir. Bizler de modernite adına ahlaki değerlerimizi, ve manevi yanı mhterem olan törelerimizi (Ceylanlara katleden cehalet barbarlıklarını demiyorum ama.) heba ederken çok ama çok düşünmeliyiz. Ülkemizde de gençlerin yetiştirilmesindeki zaaflar bizim geleceğimizde de nice Emy Winehousu barındırmıyor mu sizce de!

Anneler, babalar ve dahi herkes, evlatlarınıza/evlatlarımıza sahip çıkın lütfen!


Mesaj Yaz 26.7.2011 02:19:17
Norveçte 93 can heba oldu. Son zamanlarda, yılların birikimi eşelendiği zaman olayların perde arkası kapalı kalıyor her zaman olduğu gibi. Bu ünlü şarkıcının hayatıda, 27 ler gurubuna teslim edildi. İnsanlar ne pilanlarla can almaya acımasızca devam ediyor. Bu kötülükler şeytanın adını zikrettiriyor. Sürekli
Kabus gibi olaylara tanıklık etmeye tahammül edemeyecek hale geldi insan. Bir yanda şehitlerimiz acılara gark ederken bir yanda bu olaylar korku veriyor. Kıyamet alameti gibi.Genç şarkıcının ruhu şad olsun. Bu gün televizyonda, ailesi nin gözyaşlarına ağladım. Allah sabır versin sevenlerine


Mesaj Yaz 25.7.2011 23:15:21
Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabiliyor...
Vakti dolan mutlaka gidecek...


Mesaj Yaz 25.7.2011 01:46:33
Alkol ve yanlış seçimlerin sonu belli yansımaları!

Her ölüm bir insanın ışığının sönmesi yine de...

Üüzüldüm...


Mesaj Yaz 24.7.2011 23:55:32
Sade bir vatandaş olmak ne kadar büyük nimet,
Şöhretin ağırlığını eğer taşıyamıyorsan


Mesaj Yaz 24.7.2011 22:08:48
Klasik olacak ama, hızlı yaşadı, genç öldü..Allah taksiratını affetsin, haberlerde öğrenince üzüldüm yinede..:(

Mesaj Yaz 24.7.2011 14:22:17


ölümünü çağırıyordu yaşamıyla ve tarzıyla.

Yine de müzik adına, dünya adına BÜYÜK YETENEK kayboldu.


Mesaj Yaz 24.7.2011 12:17:42
ölüme gidip geliyordu ara sıra...sonunda bedeniyle bütünleşip öyle gitti...beğenerek dinliyordum şarkılarını...yazık oldu gerçekten...

Mesaj Yaz 23.7.2011 23:23:27
olacağı buydu...üzüldüm yine de.

Mesaj Yaz 23.7.2011 23:15:28
Hayatını sade bir genç kız olarak sürdürebilmek için neler vermezdi belki de. Çok yazık...


Yorum Yapın

Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse evinde ölü bulundu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.