ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Oyuncu Fatma Murat son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’da önceki gün vefat eden 'Olacak O Kadar'ın sevilen tiyatro sanatçısı Fatma Murat, Uncalı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’ndan bir çelenk gönderilirken, tiyatro camiasından sadece son oyunu "Yiyoz, İçiyoz, Ödemiyoz"da birlikte rol aldığı Yalçın Menteş katıldı.

1.6.2011

Oyuncu Fatma Murat son yolculuğuna uğurlandı

Fatma Murat’ın cenazesi öğleyin Uncalı Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi. Murat’ın cenaze törenine, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenazeye Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’ndan bir çelenk gönderilirken, tiyatro camiasından sadece son oyunu "Yiyoz, İçiyoz, Ödemiyoz"da birlikte rol aldığı Yalçın Menteş katıldı.

Murat’ın kızkardeşi Leyla Eskidemir mezarlıkta gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatma Murat’ın hastalığa yakalandığı ilk günlerde acı çekmekten çok korktuğunu ancak daha sonra hastalığı da "keyifle yaşadığını" söyledi.

Diğer kızkardeşi Hayat Murat ise Fatma Murat’ın en büyük arzusunun, torunu Sinan’ın doğum gününü görmek olduğunu ifade etti. Hayat Murat, torunu Sinan’ın birinci doğum gününü kutlamak için uçakla İstanbul’a gönderdikleri kardeşinin hastalığının son evresinde olmasına rağmen büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

Murat’ın oğlu Barış Bezel ise annesinin torunu Sinan’ı görmüş olmasına sevindiğini, bunun yanısıra sosyal medyada annesiyle ilgili olarak vatandaşların yolladığı mesajlardan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Levent Kırca - Oya Başar Tiyatrosu’nda uzun yıllar çalıştıktan sonra bazı televizyon dizilerinde de oynayan Fatma Murat, geçen yıl pankreas kanserine yakalandı.

İstanbul’da tedavisi başlayan Fatma Murat, daha sonra üç kızkardeşinin yaşadığı Antalya’ya yerleşti.

Yorumlar
Mesaj Yaz 1.6.2011 10:31:57
ALLAH RAHMET EYLESİN O ROL ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKTILAR.SANKİ KENDİLERE ÖLÜM GELMEYECEK Mİ? YAZIK ALLAH RAHMRT ETSİN MEKANIN CENNET OLSUN BÜYÜK USTAM...


Yorum Yapın

Oyuncu Fatma Murat son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.