ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

‘Aşk’ kendi rekorunu kırdı

Yazar Elif Şafak’ın 2009 yılı Mart ayında yayımlanan “Aşk” romanı kendi rekorunu kırarak 600 bin baskı adedine ulaştı

29.4.2011

‘Aşk’ kendi rekorunu kırdı

“Aşk”, geçen yıl Temmuz ayında 500 bin satış rakamına ulaşarak, en kısa sürede en çok satan roman unvanını almıştı. Mevlana ve Şems’in ilahi aşkı üzerinden Ella ile Aziz’in dünyevi aşklarını anlatan “Aşk”, biri 1200’lerde diğeri ise günümüzde geçen iki öyküyü iç içe okura sunuyor. “Aşk”, yurtdışında da pek çok ülkede yayımlandı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 2.5.2011 10:04:38
yapılan yorumlar içimi acıttı.bir kitabın çok satmasının altında nedenler aramak nasıl bir ruh yapısını yansıtıyor acaba?
ben kendimce çok okuyan biriyim ve okurken hiç kitap ya da yazar ayrımı yapmam.tek kıstasım kitabı sevmem ve okumaya değer bulmamdır ve AŞK kitabı da okuduğum kitaplar içinde bende iz bırakan nadir kitaplardan biri.
lütfen siyasi fikirlerinizi ve önyargılarınızı bırakarak okuyun arkadaşlar.emin olun bir değil bir çok pencereden bakmak hayatınıza renk ve derinlik katacaktır.
saygılarımla...


Mesaj Yaz 1.5.2011 17:39:05
Allah kazancını bol etsin..ne diyelim...

okuduk geçtik...

eyvallah...


Mesaj Yaz 30.4.2011 17:16:10
Geçin bunları geçin ,biz biliriz nasıl uçmuş bunlar.Hasan Ali Toptaş,Oğuz Atay'ı nerden bilsin bu arabesk toplum.

Mesaj Yaz 29.4.2011 13:15:21
Biz de bu özenti toplumu oldukça daha çok 600.000 baskı adeti görür bazı kitaplar. Bazı kitaplarsa oturduğu rafta sararıp solar kızkuruları gibi...
Tamam yeterki okur sayısı artsın, ama sadece birilerinin değil...



Yorum Yapın

‘Aşk’ kendi rekorunu kırdı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.