ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Edep geleneğimiz bu kitapta!

Radyo Onbeş’te Haluk Sena Arı ve Kadriye Bayraktar’ın tertib ettiği Edep Sohbetleri programı Dünden Bugüne Edep Geleneğimiz adı ile kitaplaştı.

15.4.2011

Edep geleneğimiz bu kitapta!

Bir Osmanlı Hanımefendisi olan yazar Haluk Sena Arı, sekseni aşkın yaşı ile anlatacağı sözü ve paylaşacağı derdi fazla olanlardan. Yaşlıya, hocaya, ebeveyne, büyüğe karşı üzerimizde bulunması vacip olan edeplerden, mahalle, komşuluk, alışverişe kadar hayatın her alanında edep kavramını yatırıyor masaya.

Misafire edep, ticarette edep, çocuk yetiştirmede edep, mimaride edep, gayrimüslime edep ve illa edep illa edep!

Osmanlı terbiyesi ile yetişmiş son şahsiyetlerin davranış biçimlerini gözlemleyebilme fırsatı bulabileceğiniz, Dünden Bugüne Edep Geleneğimiz eseri 180 sayfa ile Eşik / Semerkand Yayınları’ndan çıkmış.

Bir radyo programının hikâye, şiir ve öykülerle bol bol zenginleştirilmiş hâli; özüne, medeniyetine ve geleneğine sahip çıkma derdi olan tüm ilgililerini bekliyor.

Yorumlar
Mesaj Yaz 15.4.2011 18:11:12
Edep'e yazılan her satır elmas mesabesindedir... Elması ise kuyumcu anlar... Bu kitabın ortaya çıkmasında emeği olan herkese tebrikler ve teşekkürler...


Yorum Yapın

Edep geleneğimiz bu kitapta! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.