ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İbrahim Sadri yeniden sahnede

İbrahim Sadri 17 yıl aradan sonra yepyeni bir stand-up gösteri ile seyirci karşısına çıkıyor.

12.4.2011

İbrahim Sadri yeniden sahnede

1994 yılında Türkiye’deki ilk stand-up gösteriyi yapan Sadri, bu kez İstanbul konseptli bir gösteri ile sahnede olacak.

13 Nisan Çarşamba gala ile perde açacak ve her Çarşamba Gazanfer Özcan-Gönül Ülkü tiyatrosunda izlenebilecek gösteride; İbrahim Sadri 40 yılda (1970-2010) İstanbul’da yaşadığı, tanıklık ettiği komik, hüzünlü, şaşırtıcı durumları izleciyle paylaşacak.

Bazen şehir hatları vapurunda ince belli bir bardak çayın peşine düşerek, bazen yağmurlu bir akşamda bir taksiye binmeye çalışarak, bazen seyyar satıcıların fevkalede öykülerini dinleyerek, bazen bir yazlık sinemada mendil mendil gözyaşı dökerek, bazen bir parkta günlük gazeteleri okuyarak, bazen kızkulesine konan martılarla sohbet ederek iki saatlik keyifli bir serüvene ortak olacaksınız.

Her gösteride, yalnız o akşama özgü tuluat bölümlerinin de izleyicinin beğenisine sunulacak.

Prodüktörlüğünü Gürkan Vural’ın yaptığı "Ah güzel İstanbul"un gala gösterisine; Mahsun Kırmızıgül, Emel Sayın, Ahmet Özhan, Fuat Güner, Fatih Kısaparmak, Gazanfer Ündüz, Erhan Güleryüz, gibi çok sayıda ünlü ismin de katılacağı öğrenildi.

Büyük usta Gazanfer Özcan’ın vefatından sonra sessizliğe bürünen salon, bu gösteri ile yeniden perdelerini de şen kahkahalarla açmış olacak.

Biletler ; Gazanfer Özcan-Gönül Ülkü Tiyatrosu gişesinde ve biletixde … Gazanfer Özcan-Gönül Ülkü Tiyatrosu (Ortaklar cad. Bahçeler sok. No:20 Efe han, Mecidiyeköy- Cevahir AVM yanı)

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.4.2011 22:24:46
en gıcık olduğum an desene..

Mesaj Yaz 14.4.2011 00:10:59
bazı sesler şiir okumak için yaratılmıştır sabırsızlıkla bekliyoruz

Mesaj Yaz 12.4.2011 23:29:18
İşte bu gerçekten güzel haber.

Mesaj Yaz 12.4.2011 19:48:21
yakışır usta şair büyük yorumcuya..tebrikler..


Yorum Yapın

İbrahim Sadri yeniden sahnede ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.