ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Polisler resim sergisi düzenledi

Konya Emniyeti’nin Kule Cty Alışveriş merkezinde basın mensuplarına ve vatandaşlara polislik mesleğini anlatan geçmişten bugüne dair ilginç resim galerisi sergilendi.

7.4.2011

Polisler resim sergisi düzenledi

Serginin açılışına Konya emniyet müdürü Hüseyin Namal, Konya numune hastanesi başhekimi, Konya emniyet teşkilatı mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Konya emniyet müdür Hüseyin Namal “ Emniyet teşkilatında görev yapan polislerimizin görevleri başlarında çekmiş oldukları fotoğrafları sergilemek istedik. Bu fotoğraflar arasında Emniyet Müdürlüğünün kuruluş yılı nedeni ile düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren fotoğraflarda mevcuttur. Olay yeri inceleme ekibimizde görev yapan polis memurumuz İlhami Karakuşu’nda kendine ait resim sergisi açılmıştır.’’ Dedi.

Konya Emniyetinde Olay yeri inceleme ekibinde görevli polis memuru İlhami Karakuş düzenlenen sergi hakkında konuştu. Karakuş “ Polislik mesleğine başlamadan önce hevesle ve zelve yaptığım bir meslek olan resim sanatını mesleğe başladığımdan sonra da biraz daha geliştirerek devam ettirdim. Daha önce ki resimlerime nazaran bu sergide yayınlanan resimlerim arasında büyük bir fark var, naif resimler, pensaj, naturmort şeklinde değişik tür çalışmalarımızda bu sergide yer alıyor.’’ Diye ifade etti.

Sergide 14 adet tabloya yer verdiğini dile getiren Karakuş; Tablo sanatı geniş bir çerçevede yapılması gereken bir sanattır. Zamanımız kısıtlı olduğundan bu resim sergimizde kısıtlı sayıda tabloya yer verdik dedi ve şöyle devam etti.“ Şuana kadar yapmış olduğum ciddi derecede resimlerim mevcut olup bunların hiç biri bir yerde toplanmış değil emniyet teşkilatımızın değişik kurumlarında sergilenmektedir.’’ Diye konuştu.

15 senedir resim ile uğraştığını dile getiren görevli polis memuru İlhami Karakuş; Ortaokuldan bu yana resime merakım ile başlayıp polislik mesleğine başlamam ve ardından bu zamana kadar geçen sürede resim yapmaya devam ediyorum. Resimlerde derinliklere eskiye ve köyü ortamına götürüyorum. Kimsenin görmediği olayları ve incelikleri ortaya çıkarıyorum.’’ifadesini kullandı.

Konya Kule Cty Alışveriş merkezinde sergilenen polislik mesleği resim sergisi üç gün boyunca emniyet mensuplarına ve Konyalı vatandaşların beğenisine sunulacak.

Yorumlar
Mesaj Yaz 15.4.2011 08:54:14
onların da insan ve bizden biri oldukları hatırlanmalı...

Mesaj Yaz 9.4.2011 17:33:25
E bu polis daha ne yapsın. Tiyatro yaptı konser verdi resim sergisi açtı. Kabul et ey halk! Eli joplu polis yok artık. Bir de yolun tamamı kendisine tahsis edilmiş gibi yürümüyorlar...

Mesaj Yaz 7.4.2011 15:19:13
güzel olmuşş


Yorum Yapın

Polisler resim sergisi düzenledi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.