ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Cem Adrian Konseri

Benzersiz sesi, güçlü şarkı sözleri ve etkileyici besteleriyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan Cem Adrian; 1 Nisan 2011, Cuma akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak!

1.4.2011

Cem Adrian Konseri

Benzersiz sesi, güçlü şarkı sözleri ve etkileyici besteleriyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan Cem Adrian; 1 Nisan 2011, Cuma akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak!

Aralık ayında beşinci albümü “Kayıp Çocuk Masalları”nı piyasaya çıkaran Cem Adrian, Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konserlerde sevenleriyle buluşuyor. Farklı ve cesur müziği ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Cem Adrian konserde; “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım”, “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti”, “Essentials / Seçkiler” ve “Emir”in yanı sıra yeni albümü “Kayıp Çocuk Masalları”ndan parçaları da seslendirecek.

Cem Adrian’ın; 1 Nisan 2011, Cuma akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek konserine ait biletler, Biletix’ten ve konser mekanından temin edilebilir.


Mekan: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi
Adres: Bahariye Cad. No. 39 Adliye Yanı, Kadıköy
Tel: 0216 336 1200
Bilet Fiyatı: 28,50 TL - 34,00 TL - 39,50 TL

Yorumlar
"Cem Adrian Konseri" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Cem Adrian Konseri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.