ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tiyatronun acı kaybı...

Devlet Tiyatroları sanatçısı Cüneyt Çalışkur, hayatını kaybetti

28.3.2011

Tiyatronun acı kaybı...

1994 yılından beri İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan Cüneyt Çalışkur, bugün hayata veda etti. Sanatçının naaşı, yarın (29.03.2011) Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek.

KENDİ KALEMİNDEN CÜNEYT ÇALIŞKUR
"Yaşamında en çok kızını sevdi.. İkibuçuk kez aşık oldu.. Takıntıları arasında; kitap, dvd ve araba almak vardır fakat araba kullanmayı hiç sevmediği için garajda besler. İhmal edilmiş güzellikten hoşlanır. Tenisi estetiğine uygun oynamak adına, yenilgiyi dert etmez hatta bundan gizli bir zevk aldığı bile söylenebilir. Oyunlarını kafelerde yazar, sahnede sahneye koyar, evde düşünür. Kendisi için önemli konu başlıklarını Yasmi’yle paylaşır:Onu güldüren tek kadın; Şizofren Acem Kedisi.. Son zamanlarda, ’Ben n’aptım da böyle oldum?’ diye düşünmeye devam etmektedir. Elde ettiği sonuçları, becerebilirse, ilerde yazacağı oyunlara yansıtacaktır."

Yorumlar
Mesaj Yaz 31.3.2011 03:10:20
mekanı cennet olsun ustanın..
o perde de oynadı, perde de yazdıklarıyla yaşayacak


Mesaj Yaz 30.3.2011 10:58:03


çok üzüldüm, çok severdim...

duruşu, tavrı çok başkaydı...

mekanın cennet olsun ...


Mesaj Yaz 29.3.2011 10:17:41
Merhum a Allah tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim...Acı kaybımız değerli bir isim.


Mesaj Yaz 29.3.2011 08:45:27
Büyük kayıp, Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin..


Yorum Yapın

Tiyatronun acı kaybı... ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.