ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

CNR Avrasya Boat Show 2011

Denizcilik Sektörü 5. kez Türkiye'deki en büyük randevusuna hazırlanıyor. Randevu, İstanbul CNR Expo'da..

2.2.2011

CNR Avrasya Boat Show 2011

Türkiye’de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show, 12-20 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde 5. kez düzenleniyor. Dünyada karada yapılan 2. en büyük tekne ve yat fuarı özelliği taşıyan dev organizasyona sektör yoğun ilgi gösteriyor.

Dev organizasyon denizciliğin rotasına CNR’da yön veriyor.

CNR Avrasya Boat Show 5.Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı CNR Holding Kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından, T.C Ulaştırma Bakanlığı, T.C. Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı ve DENTUR (Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği) desteğinde gerçekleştirilecek.

Dört bir tarafı denizlerle çevrili ülkemizde denizcilik sektörünün hak ettiği yere gelmesine katkıda bulunulması ve Türk denizciliğinin dünyada söz sahibi olmasının amaçlandığı Fuar, 7 salonda, 75 bin m² alanda düzenleniyor.

Denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürün gruplarını görmenin de mümkün olacağı bu dev organizasyona yerli-yabancı 130 bin ziyaretçi bekleniyor. 5.Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı CNR Avrasya boat Show’a yat, yelkenli, tekne ve denizcilik firmaları, imalatçılar, ithalatçılar, malzeme ve ekipman üreticileri gibi tüm denizcilik sektöründen 500’e yakın firma katılacak.

Fuarın ürün grupları arasında ayrıca tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları donanımları, deniz giysi ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri de yer alıyor.

CNR Avrasya Boat Show’un ziyaretçi gruplarını ise ithalatçılar, ihracatçılar, toptancılar, tekne üreticileri, tasarımcılar, mimarlar, distribütor ve acentalar, yat kaptanları ve sektöre ilgi duyanlar oluşturuyor.

5. CNR Avrasya Boat Show, İstanbul CNR Expo’da 12-20 Şubat tarihleri arasında 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

- Fuar 12 - 20 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
- Hafta içi biletleri 12 - 20 Şubat 2011 tarihleri arası herhangi bir haftaiçi günü için kullanılabilir.
- Ziyaret Saatleri: 11:00 - 20:00’dir

Yorumlar
"CNR Avrasya Boat Show 2011" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

CNR Avrasya Boat Show 2011 ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.