ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'İstanbul Şiir Okuyor'da final heyecanı

İstanbul’un 33 ilçesindeki 231 okulun katıldığı şiir okuma yarışmasında jüriden en yüksek puanı alan 15 okul finalde yarışmaya hak kazandı.

26.1.2011

'İstanbul Şiir Okuyor'da final heyecanı

Büyük Çamlıca Koleji’nin İstanbul çapında tüm özel&resmi ilköğretim okullarının katılımına açık olarak düzenlediği şiir okuma yarışması “İstanbul Şiir Okuyor–5” in ön eleme seçmeleri dün ve bugün yapılan değerlendirmeyle yapıldı.

İstanbul’un 33 ilçesindeki 231 okulun katıldığı ön eleme yarışmasında jüriden en yüksek puanı alan 15 okul finalde yarışmaya hak kazandı.

Haber 7 yazarı Meryem Aybike Sinan’ın yer aldığı yarışmanın juri heyetinde bir çok ünlü şair, yazar ve akademisyen yer alıyor: Akademisyen-şair Nurullah Genç, oyuncu-sunucu ve yorumcu Kenan Işık, şair- yorumcu İbrahim Sadri , yapımcı Şahin Özer, tiyatrocu Enis Fosforoğlu ve Seren Fosforoğlu, , oyuncu Bekir Aksoy, akademisyen Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakan Karataş, akademisyen Yrd. Doç. Dr. Yakup Yılmaz, yazar Nuri Yardım.

BÜYÜK ÖDÜL

Birincilik, ikincilik, üçüncülük, mansiyon ve jüri özel ödüllerinin verileceği yarışmada ayrıca birinci olan öğrenci ve öğretmenine zengin kitap setinin yanında birer de düz üstü bilgisaray verilecek.

Yarışmada dereceye giren diğer öğrencilere ve öğretmenlerine ise cep telefonu, fotoğraf makinesi, müzik çalar, kitap seti gibi birçok hediye verilecek.

Yorumlar
Mesaj Yaz 29.1.2011 11:31:19
tüm katılımcılara teşekkürler inşallah yeni nesi şiiri sever

Mesaj Yaz 26.1.2011 22:03:07
Büyük çamlıca kolejinin bu etkinliğini canı gönülden kutluyor,sevgili öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize başarılar diliyorum,esma DİNÇER


Yorum Yapın

'İstanbul Şiir Okuyor'da final heyecanı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.