ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mickey'nin Müzik Festivali İstanbul'da

Geri Sayım Başladı, Yepyeni Gösterileri İle Kısa Sürede İspanya'da Fırtınalar Estiren Mickey Mouse Ve Dostları, 27 Ocak'ta İstanbul'a Geliyor…

21.1.2011

 Mickey'nin Müzik Festivali İstanbul'da

Birbirinden ünlü yıldızlarla dolu ’Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nde izleyenleri yepyeni bir show bekliyor. Mickey ve arkadaşlarının sunduğu show’da, sevilen filmlerin karakterleri özel müzikler eşliğinde rengarenk, kıpır kıpır danslarla izleyenleri büyülüyor.

Alaaddin, Küçük Denizkızı ve Disney/Pixar’dan Oyuncak Hikayesi sahnede canlanırken filmlerin müziklerinin yepyeni versiyonları ve popüler şarkılar gösteriye hareket katıyor. Alaaddin’de uçan halı, Küçük Deniz Kızı’nda denizkızlarının yaptığı egzotik dans ve denizaltının fosforlu balıkları, Oyuncak Hikayesi’nin tüm salona saçılan gezegenleri ve müthiş dansları her yaştan seyirciyi katılıma davet ediyor.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından Ergo ve TT Çocuk ana sponsorluğunda Türkiye’ye getirilen gösteri, 27 Ocak’ta Haliç Kongre Merkezi’nde perdelerini açacak. 6 Şubat tarihine kadar toplam 23 gösteri ile çocukların ve ailelerin yarıyıl tatiline renk katacak Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nin galası kısa süre önce İspanya’da yapıldı.

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nde seyirciler, hem günümüzün sevilen şarkılarını, hem de Disney’in en büyük hitlerinin rock, pop, reggae, hip hop, caz ve country tarzı remix’lerini dinleyecek, hem de muhteşem bir koreografiye dansla eşlik edecek.

Işıltılı kostümler, yüksek enerjili dans figürleri, ultramodern şarkılar ve tüm zamanların en büyük yıldızlarını aynı gösteride buluşturan Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’ne katılmak için biletinizi almayı unutmayın. Biletler Biletix’te! ! !


Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nin Konusu:

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali, sahne arkasındaki telaşı gösteren son derece eğlenceli bir video ile başlıyor. Arka plandaki curcuna sahneye taşarken, herkes Mickey’nin gösterişli girişi ile eğlenmeye başlıyor.

Seyirciler çok geçmeden Alaaddin, Yasemin ve Cin’le hip-hop ritimleri, baş döndüren akrobasi hareketleri, uçan halılar ve sihirli değişimlerle dolu bir dünyaya ortak oluyor. Gösteri boyunca Denizin altında Ariel ve Sebastian ile buluşup reggae ritmine kapılan, Woodie, Buzz ve Jessie’den rodeo tarzı boogie yapmayı öğreniyor.

Yorumlar
" Mickey'nin Müzik Festivali İstanbul'da" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Mickey'nin Müzik Festivali İstanbul'da ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.