ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

“İlk Buluşmalar” - Albert Yalman Stand Up Comedy Show

İlki Kasım ayında gösterime sunulan ve beğeni üzerine '%60 yeniliklerle' tekrar gösterime çıkan “İlk Buluşmalar” - Albert Yalman Stand Up Comedy Show, 4 Ocak 2011 Salı günü saat 20:00’de Akatlar Kültür Merkezi Etiler’de tiyatro sevenlerin huzuruna tekrar çıkıyor.

4.1.2011

 “İlk Buluşmalar” - Albert Yalman Stand Up Comedy Show

İlki Kasım ayında gösterime sunulan ve beğeni üzerine ’%60 yeniliklerle’ tekrar gösterime çıkan “İlk Buluşmalar” - Albert Yalman Stand Up Comedy Show, 4 Ocak 2011 Salı günü saat 20:00’de Akatlar Kültür Merkezi Etiler’de tiyatro sevenlerin huzuruna tekrar çıkıyor.

İki insanın birbirleri ile “ilk buluşma”ya çıkmadan önce, işin özü hakkında bilmesi gereken pratik bilgilerin mizah yolu ile anlatılmış olan bir öyküsü STAND UP COMEDY SHOW olarak izleyicilere sunuluyor. Bu tek kişilik oyunda bazı duygusal ve ciddi anlatımlar da gözlenmekte yani kah gülecek, kah düşünecek, kah bir şeyler öğreneceksiniz.

Yazar- oyuncu Albert Yalman, tek kişilik oyununu tek cümle ile “Ilk Buluşma” denilen ve insanların olası hayat arkadaşlarını ilk tanışma buluşmasında teste tabi tuttukları KOMİK bir romantizm hikayesi.” olarak ifade etmekte. Oyun içerisinde, özellikle ilk defa bir “Ílk Buluşma”ya gidecek kişiler için mükemmel bir rehber sunuluyor. Hoşlandığınız kişi ile nasıl tanışmalı, ona nasıl çıkma teklifi yapılmalı, restoran ve tiyatroda neler yapmalı, ilk öpücük nasıl olmalı? Ve komik “İlk Buluşma” hikayeleri ile mizahi bir tutum baştan sona izleyicileri kahkahalara boğuyor.

Bu ikinci gösteride yapılan yenilikler çercevesinde, ’Albert Yalman The Rock Band’ ile Canlı Pop-Rock-Alternative sahne performansı dinleyicilerinin beğenisine sunuluyor.


Yer: Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Zeytinoğlu Cad. No.8 Etiler
Tel: 212 - 351 93 82 - 83 - 84
Bilet Fiyatları: Tam 30,00 TL - Öğr. 20,00 TL

Yorumlar
" “İlk Buluşmalar” - Albert Yalman Stand Up Comedy Show" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

“İlk Buluşmalar” - Albert Yalman Stand Up Comedy Show ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.