ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Abba, İstanbulluları 70'li yıllara götürdü

Popun efsane grubu Abba, 70'li yılların moda kıyafetleriyle çıktıkları konserde İstanbullulara nostaljik bir gece yaşattı. Türkiye'de ilk kez konser veren grup, Haliç Kongre Merkezi'nde sahne aldı.

14.12.2010

Abba, İstanbulluları 70'li yıllara götürdü

Abba, MAP İletişim’in düzenlediği Good Music in Town Festivali kapsamında "Abba The Show" isimli gösterileriyle İstanbullularla buluştu. Konseri, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu da izledi
Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde, Ulf Anders Hilmer, Andersson ve Mats Sture Ronander ile aralarında Londra senfoni orkestrasının üyelerinin de yer aldığı 20 kişilik bir orkestra sahne aldı.

İzleyiciler gecede "Abba The Show" grubunun 2005 yılında "Eurovision" tarihinin en iyi şarkısı seçilen "Waterloo" başta olmak üzere "Money, Money, Money", "Mamma Mia", "Dancing Queen", "I have a dream" gibir bir çok efsane olmuş şarkılarını dinleme fırsatı buldu

Konsere gelen Abba hayranı Nilgün Ebceoğlu, "Bunlar bir klasik, bizim dönemlerimizin hitleri ve çok heyecanlandık Türkiye’ye geldikleri için. Daha önce hiç canlı olarak izlemedim" dedi.

Abba grubu hayattayken onları canlı olarak dinleme fırsatı bulmanın çok büyük mutluluk olduğunu söyleyen Reyhan Yağmur isimli hayran, "Kızım ve yiğenimle birlikte geldik. Biz onları daha çok filmlerden biliyoruz. Canlı performanslarını çok merak ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
"Abba, İstanbulluları 70'li yıllara götürdü" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Abba, İstanbulluları 70'li yıllara götürdü ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.