ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Orhan Pamuk İngilizce'de Çok Satanlarda

Masumiyet Müzesi’nin bu ay çıkan İngilizce baskısı New York Times’ın en çok satanlar listesine 20. sıradan girdi.

11.11.2010

Orhan Pamuk İngilizce'de Çok Satanlarda

Objektif olmasıyla tanınan New York Times çok satanlar listesi binlerce kitapçı, gazeteci, süpermarket ve dükkândan alınan rakamların ortalamasıyla belirleniyor. Liste, senede 180 bin kitabın yayımlandığı ABD’de çok satan kitapların daha da çok satmasına yol açıyor.

Polisiyeler, aşk romanları vs. arasından nadiren bir edebi roman listeye girebiliyor. Çeviri kitapların listeye girmesi ise daha da zor.

Masumiyet Müzesi geçen sene “The Museum of Innocence” adıyla ciltli kitap olarak yayımlanmış ve övgülerle karşılanmıştı.

Ve şimdi Masumiyet Müzesi’nin bu ay çıkan ciltsiz İngilizce baskısı New York Times’ın en çok satanlar listesine 20. sıradan girdi.


Yorumlar
Mesaj Yaz 16.11.2010 17:26:27
sayın nezlim; orhan pamuk un siyasi görüşlerini begenirsin ya da begenmezsin(ki ben hiç begenmiyorum) kendisi ülkemizin yetiştirdiği en iyi üç beş romancıdan biridir. bütün kitaplarını okudum. bence müthiş etkili kalemi olan bir yazar. sıradan bir ingilizokurun pamuk un siyasi görüşlerine destek vermek için kitaplarını okuduğunu hiç sanmıyorum. ülkemizde olduğu gibi pamuk dünyada da ilgiyle takip edilen bir yazar. masumiyet müzesi bence vasat bir kitap olmasına ragmen nobel li bir yazar her halukarda okunur. bu dünyanın her yerinde böyledir. tekrar söyleyeyim ben de pamuk un özellikle kürt meselesi hakkındaki görüşlerinden hazzetmiyorum ama neyaparsınki onu okumaktan kendimi alamıyorum. sevgiyle kalın

Mesaj Yaz 14.11.2010 03:32:49
Her halde kara kasi kara gözü için degil,sen kimin usagiysan efendinde sana kudretini gösterir ! ingilizler hiçmi yazar yetistirmemislerde bu sahsin kitaplarini kapisiyorlar hayret ki ne hayret !


Yorum Yapın

Orhan Pamuk İngilizce'de Çok Satanlarda ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.