ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kapadokya vadilerinde golf oynadılar

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cross Golf Cappadocia, BenTour, Museum Hotel ve Lykia Lodge Hotel'in ortaklaşa gerçekleştirdikleri Swiss Journalists Cup'10, 17 ve 18 Eylül 2010 tarihleri arasında Uçhisar'da gerçekleştirildi.

20.9.2010

Kapadokya vadilerinde golf oynadılar

İsviçre’nin en etkin 10 golf yazarı ve editörünün yer aldığı turnuvanın pratik oyunlarında yarışmacıların oldukça eğlenceli vakit geçirdikleri gözlendi. Sıralamanın belirleneceği 18 Eylül Cumartesi günkü yarışmalarda ise kıyasıya mücadele dikkat çekti.

Turnuvaya katılan tek bayan yarışmacı olan Nathalie de Regt birinci olurken, 1 yıl süresince geçerli olmak üzere 2400 Euro değerinde Museum Hotel’in Sultan Cave Suite’inde 2 gece konaklama sertifikası elde etmiş oldu.

Turnuva ve Kapadokya hakkında görüşlerini bildiren de Regt, "Kapadokya büyülü bir yer. Cross Country Golf ise inanılmaz ve müthiş heyecan verici. Klasik Golf’ten birçok anlamda çok daha keyifli olduğunu söyleyebilirim. Bu eşsiz organizasyona katılmaktan büyük mutluluk duydum" şeklinde konuştu.

Bentour Swiss Genel Müdür’ü Kadir Uğur ise "10 yıldır Kapadokya’ya gelmiyordum. Büyük bir pişmanlık içerisinde olduğumu kabul etmeliyim. Gerek bölgedeki lüks otelciliğin öncüsü Museum Hotel, gerekse de Cross Country Golf beni çok etkiledi. Cross Golf ile golf’e inanılmaz bir soluk getirilmiş. Gelecekte Kapadokya’nın önemli bir golf destinasyonu olacağına artık hiç şüphem yok" şeklinde görüşlerini bildirdi.

Bünyesinde Cross Golf ve Museum Hotel gibi işletmeleri barındıran Indigo Group’un Genel Müdürü Tolga Tosun ise İsviçre’den gelen bu değerli golf editör ve yazarları Kapadokya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şöyle konuştu;

"Daha yolun çok başındayız ama emin adımlarla ilerliyoruz. Bizce Kapadokya’ya Cross Golf çok yakıştı. Yapılmamışı yapmak her zaman zordur ve bizde zaman zaman bunun zorluklarını yaşıyoruz. Ama başladığımız günden bu yana aldığımız inanılmaz olumlu tepkiler bizi motive etmeye fazlasıyla yetiyor. Marka olmanın temel kuralarından biri de kendine has ürünlere sahip olmaktır diye düşünüyorum. Kapadokya’nın kendine has otelleri, Balon gibi kendine has aktiviteleri var. Yine kendine has golf’ü "Cross Golf" ile de Kapadokya, dünya çapında bir marka olmayı her geçen gün biraz daha hak ediyor."

Yorumlar
"Kapadokya vadilerinde golf oynadılar" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kapadokya vadilerinde golf oynadılar ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.