ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sivas Postası Gazetesi Şiir Yarışması Ödül Töreni

10.6.2010

Sivas Postası Gazetesi Şiir Yarışması Ödül Töreni

5 Haziran 2010 tarihinde Saat 19,00 da Sivas Buruciye Medresesinde Sivas Postası Gazetesi Şiir Yarışmasın ödül töreni yapılacaktır.

Törende dereceye giren şiirlerin okunması ve ödüllerin verilmesinden sonra, Türk Halk Müziği Sanatçısı Selami Durmuş ve Ahmet Coşkun sahneye çıkacak.

1300 ün üzerinde şair katıldığı yarışmada KOMA isimli şiiri ile Emrah YOLCU birinci, Mehmet ŞAMİL Göçmen Kuşun Vedası isimli şiiri ile ikinci, Eylül Gözlerim şiiri ile Bilal KARAMAN ise üçüncü oldu.
Medine İNANÇ, Necmettin TOPRAK ve Mehmet OĞUZ’un şiirleri ise Mansiyon’a layık görüldü.


Yorumlar
Mesaj Yaz 24.6.2010 23:31:46
Malesef şiir yarışmaları ele ayağa düştü. Ahbap çavuş ilişkileri ile yanışmalar düzenlenmekte ve ona göre ödüller verilmekte... Türk şiiri adına üzülüyorum...

Mesaj Yaz 17.6.2010 17:13:53
"SİVAS" adlı şiir ile bu yarışmaya katıldım.Şiir İlk 100'e girip yayınlanmaya layık görülmedi.Bende SIVAS POSTASI ve SIVASLI şairler bu şiiri ilk 100'e layık görmediklerinden 8l VİLAYETE yazmış olduğum şiirleri KİTAP yaparken -SİVAS-boş kalacak.bende o şiiri ŞİİRLERLE
İLLERİMİZ kitabına koymayacağım.
Benim şiirim dereceye girmeyebilir.AMA YATINLANMAYA LAYIK GÖRÜLMEDİ İSE bu ayıp
SIVAS POSTASI ve JÜRÜNÜN ayıbıdır.
Bende bir gazeteciyim.Hemde 35 yıllık.Böyle yarışma olmaz.




Mesaj Yaz 15.6.2010 15:58:50
yavuz bey demek ki siteniz şairlerinden çok daha iyi şairler var. ben de katıldım yarışmaya. listede ismim bile yok ama olabilir bu. sonuçta bin küsür kişi katılmış.

Mesaj Yaz 15.6.2010 15:53:27
slm. dereceye giren arkadaşlaeı tebrik ediyorum. şiirleri okuma şansımız yok galiba.

Mesaj Yaz 15.6.2010 15:45:59
Bende ilk yüze girdim. Yavuz beye katılmıyorum. Ben konyalıyım ve ne jüri üyelerini tanırım ne de sivas postasını gazetesini. hatta öyle bir gazete olduğunu bile bu yarışma vesilesiyle öğrendim...

Mesaj Yaz 14.6.2010 16:43:57
yavuz beye kesinlikle katılıyorum

Mesaj Yaz 14.6.2010 15:50:03
Bu yarışmaya katılan sitemiz şairlerinden, Kadir Güven, Veli Bostancı ve ismini sayamayacağım kadar çok kişinin ( ben ve ŞİAR şiirim dahil fakat kendimi yine es geçiyorum ) ilk 100 arasında bile olmayışı, yine bambaşka teorileri canlandırdı fikrimde..

Hakikatten okudunuz mu şiirleri sayın jüri üyeleri?

Yoksa yine liste mi geldi elinize?

Dereceye giren herkesi tenzih ederk sormak istiyorum..

Şiire hizmet ettiğinizi düşünüyor ve buna inanıyor musunuz gerçekten?








Yorum Yapın

Sivas Postası Gazetesi Şiir Yarışması Ödül Töreni ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.