Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
selanikli
selanikli

08 MART KADINLAR GÜNÜ ÜZERİNE BİR KARALAMACA DE BANA

Yorum

08 MART KADINLAR GÜNÜ ÜZERİNE BİR KARALAMACA DE BANA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

835

Okunma

08 MART KADINLAR GÜNÜ ÜZERİNE BİR KARALAMACA DE BANA

Selam sevgili yazı ve değerli okuyucular;
Kahvemi içmek istersiniz,yoksa rakı mı? neden herkes rakı istedi .Bügün unutmak istediğiniz neler var.İncittiğiniz güller mi battı? nerenize battı vah vah
Buyrun rakılarınızı, ben kahve istiyorum ki ayık olayım savaş büyük tırnaklarımı geçirecek adam çok , kahvemden bir yudum aldım yazı, karşımda dolu incitilmiş güllere sahip adam tokuşturdular durdular şu melunu şerefe , şerefe
Bir an düşündüm eğer bu sahne gerçek olsa ; o adamlar beni nasıl görecek seks objesi öyle değilmi? kafalarda dumanlı 90-60-90 , aklımın ne önemi var değilmi?
Saçın uzun aklın kısa , karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin değilmi?
Kadın dediğin kocasının dizinin dibinde oturur, elinin hamuruyla erkek içine karışma, ben neyim fincanda ki kahve?
Bana bunları söyleyen atalarımız, örfümüz, adetimiz. Şimdi gelmişsiniz bana kadınlar günün kutlu olsun diyorsunuz.Allah razı olsun. Sağlığınıza duacığım, beni ve hemcinslerimi bu saydığım sözlerdeki gibi görüyorsanız neden istemeye gelirken çiçek yaptırıp çukulata alıyorsunuz ? paranıza yazık değilmi? beyler! karnımdan sıpayı ,sırtımdan sopayı eksik etmeyecekseniz niye alırken ellerime kınalar yaktınız.Sizin çocuklarınızı doğuran yetiştiren kadınsam neden saçım uzun aklım kısa ozaman evlatlarınıza neyi öğrettim .
Başarılı olunca demeyi bilirsiniz ama herbaşarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır . Hoş bunuda kaçınız der acep oda tartışılır ya
Ah ah bilmezsinizkio hırpaladığınız , hayatını yıktığınız kadınlar hepside annedir aslınsa
Kadınlar çiçek gibidir dersiniz , narin yüzünüde koca ellerinizle şamarı yapıştırırsınız ama
Şimdi de çıkmış bana kadınlar gününüz kutlu olsun diyorsunuz, Allah razı olsun , eksik olmayın , siz önce değerimizi bilin de ondan sonra kadınlar günü yapın şayet böyle yaparasanız bizler mutlu olmayı , sevilmeyi ve hakkettiklerimizi görürsek hergün erkekler günü yaparız
Hadi başlayın bir yerden bak kızınız haykırıyor baba beni okula gönder! diye

09.03.2012

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
08 mart kadınlar günü üzerine bir karalamaca de bana Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz 08 mart kadınlar günü üzerine bir karalamaca de bana yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
08 MART KADINLAR GÜNÜ ÜZERİNE BİR KARALAMACA DE BANA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL