Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
At
Atranta

Kısa Bir Öykü

Yorum

Kısa Bir Öykü

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

981

Okunma

Kısa Bir Öykü

"Beyin kıvrımlarım acıyor" Dedi kadın.
"Duyumsuyorsun" Dedi sarışın adam.
"Biter mi?" Dedi kadın
"Acı, insan istedğinde biter"dedi adam
Gözlerinde Freud sorgulamaları...
Ve sarışın adamın mavi gözleri suya değdi.
Kadın sessiz... Çekip gitti.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kısa bir öykü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kısa bir öykü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kısa Bir Öykü yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
18.3.2012 12:54:49


Kocaman öykü bu...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL