Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
elvinam
elvinam

AZAT EDİYORUM SENİ

Yorum

AZAT EDİYORUM SENİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

777

Okunma

AZAT EDİYORUM SENİ

Düşünmeye başladım ya seni, mutlulukta mutsuzlukta anlamlarını yitirdi, dünyam aydınlandı birden. Gördüm ki bu aşkın seninle ilgisi yok benim yüklediklerimle alakalı, hani küçükken babamıza yükleriz ya bir çok anlam; yenilmez kahramandır ya hep, işte böyle bir şey. Bunları bilirken neden hala yüreğim acıyor, neden gülümsemene dünya geliyor, madem tek başıma yaşıyorum bu aşkı neden dünya yanında duruyor. Gerçi düşündüm de babam hala benim kahramanım, hala yenilmezim, durum baya vahim galiba. Hersey bir gün geçecek, zaman her şeyin ilacı ne çok duyuyorum bunu kendimden, tabi ki geçecek ilk günün acısıyla değil hiçbirşey. Ben de her zaman olacak bir yerin ,gelmek istediğinde buradayım demiyorum fakat her zaman bir yanım sen kokacak.
Azat ediyorum seni , artık düşünme beni, iyi değilim yalan söylemeyeceğim ama, ben elimden gitsin istemiyorum bu duygularım bu yüzdende yok iyileşmek için çabam.. Bir hayaldi benimki gerçekte oldu kimi zaman, zaten ömrüm o yaşadığım gerçekle geçecek kadar şanslı olamazdım. Bu yüzden yine göreceğim seni yine yalanlar atacağım ama bunları yaparken bir hayalim gerçek olmuş olacak artık kocaman bir palyaço oldum diyeceğim. Bu yüzden düşünme sen beni hem neyapabilirsin ki benim tercihim bu…..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Azat ediyorum seni Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Azat ediyorum seni yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZAT EDİYORUM SENİ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL