Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hülya hicran
hülya hicran

Sanal ikili

Yorum

Sanal ikili

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

942

Okunma

Sanal ikili

Kendine zaman ayırman gerektiğini ikimizde çok iyi biliyoruz. Hatırlar mısın bilmem bu sözleri hep sen söylerdin bana. İşkolik bir adam olarak ben çalışarak hayata tutunmaya çalıştığım sıralarda yaptığım tek şey şuursızca çalışmaktı. Şimdi aradan geçen bunca zamandan sonra bu tadında hikayenin iki gizli kahramanından biri olarak; "sensizliğin yorgunluğu kaplıyor gözlerimin perdesini" diyorum. Bu yıllar içinde İstanbul’a defalarca gittim, geldim ve o koca şehre her indiğimde aklıma gelen ilk şey sen oldun. Beni karşıladığını hayal ettim, iki uçuş arasındaki saatlerin durmasını ve o günü seninle dolu dolu yaşadığımı hayal ettim. :) Hep hayal ediyorum ben işte. Reel olarak yaptığım tek şey, yaşamak ve çalışmak sanırım. Çünkü sen bile, beni anlayabilecek birkaç kişiden biri olan sen bile sanalsın benim için. Beynimi, ruhumu, beddenimi kaplasa da sıcaklığın sen bile sanalsın benim için. :( Ben de senin için çok farklı değilimki. Kendinden kaçan biri olarak, senden de her fırsatta kaçtım -kaçmaya çalıştım- ama işte yine burdayım. Sanal biri olarak ama. Sanırım nefes aldıkça da bu böyle sürecek. SANAL İKİLİ olacağız. Net sayfalarında başlayıp orada son bulacak olan en uzun birliktelik bizimki olacaktır sanırım. Geri dönüp bakmaya korkuyorum herzamanki gibi, kaç yıl oldu, kaç defa kaçtım hatırlamıyorum artık. Hatırladığım tek şey; sen bana adının/nickinin Hicran, Yıldız, Hülya olduğunu dedikçe benim sana ne kadar fazla yakın olduğumu hissetmemdi. Hicranlardaydım çünkü, tutunduğum tek şey Hülyalarımda ve tek avuntum deniz kenarında Yıldızlarımla zamanı paylaşmaktı. Geri dönüp ne yazdığıma bakmayacağım bile, gözlerimin kapalı bir anında yazdığımı bil. İçimden akıp geçti zaman ve dile geldi parmaklarımın arasından ekrana saldıran kelimeler.
Feminisliğin konusunda yorum yapmak istemiyorum. Çünkü ne sen değiştirebilirsin benim düşüncelerimi ne de ben seninkileri.
Karşılıklı bir saygının dışa vurumu olarak süre gelen bu birlikteliğin devamını diliyorum bende. Senin de dediğin gibi; "sen beni böyle kabul ettiğin müddetçe" :) sanki başka şansım varmış gibi... Neyse boşver, sen iyi ol, kendin ol ve benimle ol sanal elmanın diğer yarısı...
Merak etme çok sıkışır ve gitmek durumunda kalırsam ne yapar eder sana haber ulaştırırım.
Dostçakal...
Suskun.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sanal ikili Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sanal ikili yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sanal ikili yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ümid Harun
Ümid Harun , @umidharun
2.12.2011 13:43:36
gerçekten de sanal bir yazıydı sahi kim yazdı bunu.
tebrikler.
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
2.10.2011 11:03:05
VEDALARI PEK SEVMEM DÖNÜŞÜ OLAN LARIDA OLSA HEP HÜZÜNLENDİRİR BENİ AMA YAZINIZI BEĞENİYLE OKUDUM VE HÜZÜNLENDİM:(((( YİNEDE TEBRİK EDERİM .
ihsannn
ihsannn, @ihsannn
26.9.2011 20:53:46
güzeldi beğendim yaşanmış hatıralar anılar tebrikler...............
Ahmet Moran
Ahmet Moran, @ahmetmoran
27.8.2011 11:37:02
Günümüz gerçeklerinden en önemlisi bu duygular.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
22.7.2011 18:22:08
çok güzeldi kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL