Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kempol
kempol

Gençlerimizin Ondokuz mayıs geçlik ve spor bayramını kutluyorum

Yorum

Gençlerimizin Ondokuz mayıs geçlik ve spor bayramını kutluyorum

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

706

Okunma

Gençlerimizin Ondokuz mayıs geçlik ve spor bayramını kutluyorum

Sevgili gençlerimiz.... Ne yapılmışlsa, neler kazanılmışsa, hepsi de sizler için yapılmış ve kazanılmıştır. Çünkü geçlik, genç neslimiz büyük değerdir. Umut, gelişme, yükselme kaynaklarımızsınız. Sizlere bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Sizlere adanan ve sunulan böylesi bir bayram armağanına, hiç bir toplumun gençleri sahip değildir. Bu onuru hepimize bağışlayan Büyük ATATATÜRK herzaman, herşeyi en anlamlı ve güzel düşünen eşsiz niteliklere sahip bir kahraman, düşünür, sırasında ve yerinde en cesur eğlemci ve devrimciydi. Ona layık olmak hepimizin, en başta ve en ziyade de gençliğin görevidir. Çünkü gençlik en değerli bir güç ve tükenmez bir kaynaktır. Gençlik bir ulusun en büyük güvence kaynağıdır. Çünkü yapılan güzel, yararlı ve hayati olan toplum kazanımlarının tümü onlara emanettir. Bu emanet, en başta toprak bütünlüğü ve ulusal özgürlüktür. Bunların sağlanamadığı hiç bir toplumda çağdaşlık ve gelişmişlik sağlanamaz, toplum ve birey esenliğinden söz edilemez, özgür yaşam ve özgür düşünce hayata gerçirilemez. Büyük devrimci ATATÜRK her söyleminde ve eğleminde hep bunları öne çıkarmış, toplum bireylerinden, özellikjle de TÜRK GENÇLİĞİNDEN bunları istemiştir.
Kuşkusuz bütün istekleri doğruydu; atılımlarının hepsi destansı ve tüm insanlara örnek olacak nitelikteydi. Onun için ATATÜRK unutulmazdır, dünyanın taktirini kazanmış büyük bir devrimcidir. Bu bilinç içinde onu ve dervrimlerini şükranla anıyor, ONDOKUZ MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI HEPİNİZE VE ULUSUMUSA KUTLU OLSUN; diyoruz.

K e m a l P o l a t

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gençlerimizin ondokuz mayıs geçlik ve spor bayramını kutluyorum Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gençlerimizin ondokuz mayıs geçlik ve spor bayramını kutluyorum yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gençlerimizin Ondokuz mayıs geçlik ve spor bayramını kutluyorum yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kempol
kempol, @kempol
20.5.2011 01:55:56
kempol 20 Mayıs 2011 Cuma 01:52:36
Çok teşekkür ederim değerli şair serpil hanım.Olaganüztü incelik ve zarefet örneğidir benim için vefa duygunuz. Sizin Çağdaşlık anlayışınızı, ATATÜRK ve Cumhuriyet, ÖZGÜRLÜK
sevdalısı birikimli ve donanıml- düzeyli bir kadınımız oluşunuzu son derece içtenlikle takdir etmişimdir. Çünkü siz doğruluğu ve dürüstlüğü kendine şiar edinmiş son derece mantıklı ve pirensip sahibi bir insansınız. Hepsine yorum yazmağa vakit bulamasam da bütün şiirlerinizi dikkatle okurum. Bu yaşımda bile bana da hitap eden mesajlar bulur ve yararlanırım, özge, zarif ve anlamlı çalışmalarınızdan.

Örneğin bu kısa tebrik yazıma yaptığınız yorumda da ne kadar ince ve büyük bir duyarlılık var. ATATÜRK ü, onun güzide derimlerini sizin gibi anlayıp hissetmek, yorumlamak büyük duyarlılıktır, Büyük devrimciye vefa borcumuzdur. Ne mutlu bunu hissedenlere, bu asil duyguları yansıtanlara.

Mutluluk ve esenlik dileklerimle selamlıyorum değerli, yetkin şairim SERPİL hanım sizi. İyiki varsınız, çok sağolunuz.
Kemal Polat
O qué
O qué, @o-qu
19.5.2011 16:59:03
Teşekkür ederiz :)
hicbitmez
hicbitmez, @hicbitmez
19.5.2011 16:51:20
10 puan verdi
Kuşkusuz bütün istekleri doğruydu; atılımlarının hepsi destansı ve tüm insanlara örnek olacak nitelikteydi. Onun için ATATÜRK unutulmazdır

Evet kisa ve güzel bir yaziydi sevgili Kemal Polat.
Kutlu olsun 19 mayis.

Saygilarimla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL