Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
çetin altungüneş
çetin altungüneş

BENİ YÜREĞİNDE ISIT

Yorum

BENİ YÜREĞİNDE ISIT

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1188

Okunma

BENİ YÜREĞİNDE ISIT

BENİ YÜREĞİNDE ISIT


Beni yüreğinde taşı anne. Dönmeyecek olsam da geri. Sıcaklığında yaşat anılarımı. Anne beni yüreğinde taşı.

Beni gözlerine tut anne. Göremeyecek olsan da gülüşümü. Gülen resimlerime bakıp beni hatırla. Anne tut gözlerine beni.

Beni yüreğinle çağır anne. Akşam olup karanlıklar basınca.Yüreğin yokluğuma alışamasa da
Anne yüreğinle çağır beni.

Beni yüreğinde ısıt anne. Soğuk mevsimlerde büyüsem de. Sıcaklığını hala duyuyorum. Anne ısıt yüreğinde beni.

Anne sensiz burda çok üşüyorum...


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Beni yüreğinde ısıt Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Beni yüreğinde ısıt yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ YÜREĞİNDE ISIT yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
*vintage*
*vintage*, @-vintage-
8.4.2011 13:34:38
hasretteyiz hepimiz...onların ardından hep üşüyoruz...
hasret, vuslata ahirette kavuşacak...ama biz o güne dek hep üşüyeceğiz...
güzeldi..kaleme sağlık..
saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL