Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
__tvd__
__tvd__

_benden adam olmaz_

Yorum

_benden adam olmaz_

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

618

Okunma

_benden adam olmaz_

kendi kendime söz verdim...Bi daha asla onu aramicam hatta konuşmıcam...Umrumda bile değil artık...
Ama yine de seviyorumm yaaaa
yok benden adam olmazzz...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
_benden adam olmaz_ Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz _benden adam olmaz_ yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
_benden adam olmaz_ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nadideelif
nadideelif, @nadideelif
23.3.2011 21:11:21
Aynı kararı bugün ben de aldım özel birisi için. Ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Çünkü ben de çok seviyorum...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
23.3.2011 13:41:06
Beğeni:
0
Okunma:
618
Yorum:
1
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL