Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

İSTANBUL YOLCULUĞU

Yorum

İSTANBUL YOLCULUĞU

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

669

Okunma

İSTANBUL YOLCULUĞU

Tarih ocak 1989 günlerden pazartesi. Bir ocak sabahı yayınlanacak olan çalgı çengi pıroğramına konuk olmam için aradılar. Yanımada bir arkadaşımı alıp gidip otogardan 2 bilet aldık.saatimiz gelince otobüse bindik.ilerleyen saatlerde istanbula giden yunanistanlı bir abim beni tanıdı ve sohbete başladık.kimisi uyudu ben televizyon izliyorum.arkadaşta uyudu bu arada yunanistanlı bir horladı arkadaş çüüüüüş dedi insanları aldı gülmek az sonrası bir daha horladı bu sefer deeeeh dedi insanlar uyandı gülmekten kırıldı. bozuk morelim düzeldi.Neyse sabahı ettik sütütyoya vardık .Proğrama konuk olarak falan filan birde ben varım yayın başladı sırayla katıldık.ilk defa canlı yayına katıldığım için heyacanlıydım.hem söylüyor hem alkış tutuyordum.proğram bitti babam aradı oğlum kendi kendini alkışladın senden sanatçı olmaz dedi.morelim bozuk arkadaşla manavgata döndük.Acemilikte herşey oluyor söylemesi kolay ama gerçekler başka. o gün abim ben yıllarımı verdim dedi yola devam pes etmek yok dedi.yolumuza devam ediyoruz.Hakkımızda hayırlısını versin ALLAH’ım.

Not : Hayal ürünüdür.
Yakuphan Kılınç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İstanbul yolculuğu Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İstanbul yolculuğu yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSTANBUL YOLCULUĞU yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Eser Akpınar
Eser Akpınar, @eserakpinar
28.2.2011 01:26:16
Aynen final cümleniz gibi: "Hakkımızda hayırlısını versin ALLAH" Kendinize inanıyorsanız, yolu yarılamışsınız demektir.

Sanırım bu, ilk düz yazı denemeniz. O yüzden bazı küçük yanlışlar olmuş. Noktadan sonra büyük harfe dikkat ederseniz ve yazınızı paragraflara ayırırsanız, okuyucuya daha büyük keyif verirsiniz. Acizane önerim. Eğer düz yazıya devam edecekseniz.

Yolunuz açık olsun. Saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL