Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hacı ali
hacı ali

BAŞIMIIZA YAĞAN VİRÜS YAĞMURLARI

Yorum

BAŞIMIIZA YAĞAN VİRÜS YAĞMURLARI

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

631

Okunma

BAŞIMIIZA YAĞAN VİRÜS YAĞMURLARI




Aziz okur kardeşim;


Beynimizin bilgisayar gibi çalıştığını hiç düşündünüz mü..Başkaların proğramlar yüklemesine izin verdiği gibi,henüz bilgisayarların ulaşamadığı,kendi kendini programlama becerisinin de olduğunu bildiğinizden eminim.
Kişisel yargılarımızın ve toplumsal kabullerimizin iyi / kötü olarak kabul ettiği herşeye karşı aynı uzaklıkta olduğunu da farketmiş olmalısınız.

İnsanlığın tarihsel tecrübeleriyle, iyiliğinden emin olduğumuz kabullerimiz olduğu gibi kötü sayılanlarıda var .Tecrübe ettiğimizde kötülerin ruh halimizi,bedenimizi yahut çevreyle ilişkilerimizi bozduğunu,hastalandığımızı tecrübe etmişizdir..Ateşin yaktığını suyun söndürdüğünü bilmemiz gibi..Açlığın yiyerek,susuzluğun içerek giderildini yaşayarak benimsediğimiz gibi.Bazı yanlışları başkaların hayatından görür sakınırız..Bazı güzellikleri bizden önce tecrübe edenleri taklit ederek benimseriz.Bazılarını ise ya okuyarak ya dinleyerek kabullenmişizdir.
Annemizin yapma dediğini ömürboyu yapmaz,öğretmenimizin sakındırdığının çoğundan sakınırız.Kitaplardan okuduğumuzu,haberlerden dinlediğimizi eski inançlarımıza göre kabullenir ve/veya öteleriz.Bugün asla dediğimizi yarın neden olmasın deyip yaptığımız da olur.Bütün bunlar inançlarımızın yönlendirmesiyledir.

Bu arada her güzel/çirkin deney bize kalıcı inançlar yükler.Bu edindiğimiz inançlar gelecekte bizi farkında olarak/olmayarak yönetmeye başlarlar.Esasen hayatımız daha çok deneyimlerimizden edindiğimiz kesin inançlarımızın oluşturduğu programın /sunumundan/ ibarettir.

Ben dediğimiz BEN inaçlar ve anılar toplamından ibarettir.

İnançtan kastımızın yalnız dini inançlar olmadığını farkettiniz umarım.Ben şunu severim bunu sevmem,bunu yerim onu yemem,ben buna inanırım şuna inanmam dediğimiz hertür inançtan söz ediyoruz.Yemem dediğimizi gerçekten yemiyoruz.Giymem dediğimizi giymiyoruz.Yani inançlarımızın bize verdiği emirleri giderek (çoğu kez) sorgulamadan,kesinlikle yerine getiriyoruz..Değişim; yanlış saydığımız inançlarımızı doru kabul ettiklerimizle değiştirerek gerçekleşiyor.

Bu özelliğimizi farkettiysek,beynimizi çeşitli yollarla çökertmeye çalışan olumsuz güçlere karşı korumalıyız.Yani virüs yüklemek isteyenlere kapatmalıyız..

Buraya kadar zahmet edip okuduysanız;başıma gelen bir olayından bahsedeceğim..

Uzun zamandır kitapçıma uğramamıştım..Birkaç yıldır temel kitapları okuyor,belli alanlarda araştırma yaptığım için yeni yayınları izleyemiyordum..Şu yakınlarda itapçımdan (adına binaen) bazı kitapları, fiatlarınında bütçeme denk düşmesinden dolayı satın aldım.Kocaman kocaman adları vardı.Gündeme düşen popilist haberleri çağrıştıryorlardı..

’2012 Evrenin ŞİFRESİ"
"Kabalist" vb.beş on kitap..

Okumaya başladığım anda biri hariç,hemen hepsinin beynimi çökertmek üzere hazırlanmış birer virüs olduklarını gördüm..

Örneğin;"Başmelek Zadkiel"’in düzenli gelerek bu kitabı kendisine yazdırdığını söyleyen yazar,daha ilk sayfadan itibaren kendisine teslim olmamı,doğrularımı yanlış,, yanlışlarımı doğru saymamı telkin ediyor,beynimi kendisine hiç bir şeyi sorgulamadan açmamı isteyerek ,sürekli merak uyandıracak birşeyler vaad ediyor ama her bölümde karmaşık,kendi içinde bile anlamsız cümlelerle,beynimi fesada uğratmaktan başka bir şey söylemiyordu..

Hemen Anti virüsümü devreye koydum.

.’EUZÜ BİLLAHİ MİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM’

Ve bilgisayarıma virüs taraması yaptım..Bir fatiha üç gulhü okudum..Üç felak ve üç nas’ı arkasına ekledim..şu anda saat 05.45

Aklım biraz başıma gelincede iyimser duygularla bu yazıyı yazdım..Seherin bu vaktinde gece namazımı kılarak istiğfar edeceğim..İçim hiç rahat değil..

Virüsün hasarını gidermek için format atmam gerekecek ..

Lütfen her elinize geleni okumayın.

İlk paragraftan,birinci sayfadan itibaren huzurunuzu kaçıran şeyleri okumayın..

Unutmayın; Çağımız, MEHDİ / DECCAL çağıdır.

Deccalın yanında dünya cenneti,Mehdinin yanında dünya cehennemi olacağını efendimiz 1400 yıl önce bildirmiş..

Biri bizi nefsimizin isteklerine /zevklerine hitap ederek çağırırıken diğeri nefsimize zor geleni tavsiye edecek.
Selam ve dua ile.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Başımııza yağan virüs yağmurları Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Başımııza yağan virüs yağmurları yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞIMIIZA YAĞAN VİRÜS YAĞMURLARI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
siyahtakibeyaz
siyahtakibeyaz, @siyahtakibeyaz
26.10.2010 20:26:23
10 puan verdi


dua dua dua...
En güzel anti-virüs...
Allah razı olsun Hocam, paylaşım için..
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
26.10.2010 14:09:12
evet sizi okumak çok ayrıcalık
sağ olun ALLAH cc razı olsun evet yazın ki okuyalım
saygılarımla
ve dua ile
ney!
ney!, @ney
26.10.2010 09:01:51


ney! tarafından 11/9/2010 11:09:37 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL