Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Özgür Havuz
Özgür Havuz

Sana alışıyorum...

Yorum

Sana alışıyorum...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2007

Okunma

Sana alışıyorum...

Gitgide sana alışıyorum.
Gel al desem gelirmisin,
Gelipte özlemini duyduğum sevgine boğarmısın beni bilmiyorum ya da hiç düşünmedim...
Gecelerce gözlerini düşünmek belkide beni aşk’a hazırlamaya başladı...
Düşünüyorumda seninle nefes almak,
Paslanmış yüreğimi tekrar hayata döndürecek.
Kimbilir belkide yeni doğmuş bir bebek gibi,
Hayata gülücükler saçmama neden olacak...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sana alışıyorum... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sana alışıyorum... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana alışıyorum... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL