Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hüzünkiz
hüzünkiz

SeRCeLeRiNDe AnnESi AgLaRMi...

Yorum

SeRCeLeRiNDe AnnESi AgLaRMi...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

970

Okunma

SeRCeLeRiNDe AnnESi AgLaRMi...

SeRCeLeRiNDe AnnESi AgLaRMi...

Kizim kücük bir serce yavrusunu bulmus;sanirim yuvasindan düsmüs,yardima ihtiyaci oldugunu düsünerek eve getirmis.Bu sayede tanistik kücük serce yavrusuyla...Annesi az cok ögretmis ucmayi..Bu serceye nasil yardim edecegimiz hakkinda bir bilgimiz yok..:(

Bu yasima kadar hep disarda gördügüm sercelerden biri suan dokunabilcek kadar yakinimda ve yardim bekliyor bizlerden...Evimizde iki tane muhabbet kusumuz var ama hic böyle bir sey basimiza gelmedi...Ona zarar vermekte istemiyoruz yardimda edemiyoruz.Yanina yaklastigimizda hircinlasiyor o ürktükce biz ondan bir adim uzakta kalmak zorunda kaliyoruz...sanirim ayaginda ve kanadinda sorunu var,Koca dünyada onunda bir annesi var.Su an yaninda olsa ona nasil yardim edecegini bilirdi :(


Bende bir anneyim annelik ic güdüsü ile olur olmaz aklima geliyor acaba, sercenin anneside onu arayip agliyormudur..Offf...! Biz insanlar bazi konularda sansliyiz.Düsünün bizim yavrumuza birsey olsa en azindan arama sansimiz var en yakin karakol,hastane v.s oysa o masum serce, yavrusunu su koca dünyada nerde arar? kime sorar?


Serceler bir gün mutlaka yavrularindan ayrilirlar ama hayata dogaya hazirlayip öyle birakirlar.....Ne olcak kücük serce bilmiyorum.ALLAH hayvan insan ayirmadan her anneye icgüdüsel bir annelik duygusu vermis.Tek aklima gelen sey yagrin kücük serceyi bir doktora götürüp yardim almaliyim... Iylestigi ilk gün (dilerim iylesir)Dogasina saglikli bir sekilde ugurlariz düsüncesindeyim.


Ümid ediyorum Özgürlügüne kavustugu ilk gün annesine kavusur ve anne sercenin gözyaslarini dindirir...Yüce ALLAH´im yeryüzündeki tüm anneleri yavrusundan bir nefes bile ayri birakmasin...


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sercelerinde annesi aglarmi... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sercelerinde annesi aglarmi... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SeRCeLeRiNDe AnnESi AgLaRMi... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bi
Bir_Kucuk_Ask, @bir-kucuk-ask
9.7.2010 00:19:09
Benim valide de apartman girişinde yerde bir serçe görüp, eve getirmişti.Balkon da kaldı 2-3 gün.Yem su verdik.4. gün uçmaya başladı kapalı balkonun içinde.Dayanamadık, 5.gün evin arka balkonundan ağaçlara doğru saldık.Uçtu gitti ağaca,arkadaşlarının yanına.

Onun da bir annesi var dediğiniz gibi.Çok masum bir yazı idi.Bir serçenin masumluğu kadar...Sevgiyle kalın.ERen
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL