Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
okırkpınar
okırkpınar

HAYAT

Yorum

HAYAT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

949

Okunma

HAYAT

Kim hangi fikrin savunucusu olursa olsun,sadık olmak zorundadır.Bu sadakat onun fikrinin temsil hakkını güçlendirir.
İşte siyaset her türlü melaneti bünyesinde barındıran bir kurum haline gelmiş.Dolayısıyla siz hangi fikri deklare ediyorsanız edin şayet o mekanizma içinde iseniz insanlar size inanmıyorlar.Her gün bir yeni haber "hayat’a" yön veriyor artık.En geniş ufuktan bakıldığında her konuda iman edilip yaşanmaya başlanılan İslam dininin tüm emir ve yasakları bu melanetlere meydan değil küçük bir aralık dahi bırakmaz.Deniz BAYKAL’a yapılan sui kast edeple bağdaşmıyor deniliyor.Çekilen gizli görüntüler velevki-sahte olsun- nihayetinde doğru olduğu düşünüldüğünde ne kadar çirkin bir görüntü olduğu herkesce malum.Bu demektir ki hayat felsefesi ne olursa olsun ortak bir düşünceye sahip olduğumuz ortada.Evet, nüfusun yüzde çoğunluğuna sorulsa her birimizin Elhamdu lillah Müslümanım diye iddiada bulunduğumuz Müslümanlık davasına karşı sadakatimiz varsa,demeliyiz ki.
Sayın BAYKAL! Şayet o görüntüler doğru ise Allah’a tövbe et o Rahmandır Rahimdir günahları bağışlayandır,görüntüler doğru değilse Allah her şeye Kadir’dir Hz.Aişe validemize atılan iftirayı nasıl temize çıkardı ise senide temize çıkaracaktır.Ülkeyle kim uğraşıp belalara uğratıyorsa seninlede uğraşanlar aynı kişiler.Umarım onu sevenlerde sevmeyenlerde o tezgahı hazırlayanları er yada geç anlarlar.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayat Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL