Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
vefalıdostum
vefalıdostum

hayatımızın en hafif.. en zararsız ve en güzel "DUYGULARI" hangileridir..?

Yorum

hayatımızın en hafif.. en zararsız ve en güzel "DUYGULARI" hangileridir..?

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1426

Okunma

  hayatımızın en hafif.. en zararsız ve en güzel

hayatımızın en hafif.. en zararsız ve en güzel "DUYGULARI" hangileridir..?


HAYATIMIZI KENDİMİZCE YAŞARIZ..ÇOĞU ZAMAN KENDİMİZİ HAKLI görerek yaşarız da bazen de HATALARIMIZI kabullenerek iletişim eksikliğinden dolayı uğradığımız kayıpları telafi ederiz güya..
duygularımızın bizcesinde ısrar ettikçe kaybetiğimiz dostların ve sevgi arkadaşlarımızın hatta dostlarımızın kırılan kalblerini de tamir etmeden yaşarız işte..!
işlerin değişmesiyle zorlaşan hayatlarımızın suçlusu olarak DUYGULARIMIZIN BİZE ETKİLERİNİ kabulleniriz.bunu söyleriz..bunu anlatırız..sonunda da "kaype felek" diyerek kişlik özürlülüğümüzü böylece rahatlatırız..
duyguların bizleri ezdiğinden de şikayetlerimiz vardır zaman zaman..insanları tanırken ve severken de duygularla gideriz insanların üzerine..
tüm duygular yerinde kullanılmıyorsa AĞIRDIR..ZARARLIDIR VE EN BERBAT HALLERİN RESMİDİR..
TÜM DUYGULAR yerli yerinde..doğru yerde..doğru insanda ve doğru mekanda kullanıldığında ise hayatın zorlukları kolaylaşır birşekilde..
...insana ağrı gelmeyen
...insana zarar vermeyen
..en güzel duygular nelerdir ki bunları paylaşarak yaşantısına kabul eden insanlar MUTLU OLURLAR..MUTLULUĞU PAYLAŞIRLAR..MUTLULUK YAYARLAR ETRAFA..sevenleri sevindirirken sevmeyenleri de çatlatırlar usulünce ve sessizce..!
işte bu duyguların birincisi...SEVGİDİR
işte bu duyguların ikincisi..HUZURDUR
NERDE BULUNUR..NASIL ELDE EDİLİR VE NASIL KULLANILIR herkesçe bilinir ama kendiliklerinden gelmezler insana bu iki kardeş duygular..
duygular, ya kendiliklerinden gelirler ve kendiiklerinden giderler ya da bu duyguları isteyenler bu duyguların peşinden iz sürerler ..ararlar..bulurlar ve ellerinden tutarak kendilerine götüriürler..kendileiyle tanıştırılar..sevdikleriyle payalaşarak ta sevgi ve huzurla hallerinden hoşnut olarak yaşarlar..!
evet..sevgi ve huzur..!
ya gelirler
ya da getirilirler..!
ne güzeldir hafif duygularla yaşamak
ne güzeldir zararsız duygularda ömür sürmek
ne güzeldir GÜZEL DUYGULARDA dost olabilmek..dost kalabilmek..!
ne güzeldir PAYLAŞARAK YAŞAMAK..
sevgilerimle

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayatımızın en hafif.. en zararsız ve en güzel "duyguları" hangileridir..? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayatımızın en hafif.. en zararsız ve en güzel "duyguları" hangileridir..? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayatımızın en hafif.. en zararsız ve en güzel "DUYGULARI" hangileridir..? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fazıl Kul
Fazıl Kul, @fazilkul
19.4.2010 21:39:13
EMEĞİNİZE, YÜREĞİNİZE, KALEMİNİZE SAĞLIK.


Fazıl Kul tarafından 4/19/2010 9:39:57 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL