Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ahmetsendul
ahmetsendul

KARŞILIKSIZ AŞK

Yorum

KARŞILIKSIZ AŞK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1208

Okunma

KARŞILIKSIZ AŞK

KARŞILIKSIZ AŞK
Seni çok sevdim ben.Ne çok göz yaşı düktüm senin için.Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken,ben pencerenin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim.Bir bakışına,bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için,dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.
Şiirler,şarkılar,sevgiler içimde tutuşan bir ateş,onun yangının da senin için kül kesildim.Ağır hastalar geceyi sor geçir.Sabahı bekler kırgın yürekler,hasta umutlar,yalnız ruhlar.
Yalnızdı gecelerim,hastaydı gecelerim.Kan kaybında giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim.Bir uçurumun kenarında beni taşıyan karabasandı gecelerim.Adına yalnızlık dedim,sensizlik dedim.Sen beni bilmedin,beni tanımadın,beni sevmedin.Bu bir bölümdür,bu bir fermandır.Bıçak kesmez artık beni,ip asmaz,çeküller yüreğimi taşımaz.Yaşamak mümkün değil,yalnız karanlık kapılarıyla üstüme kapandı.Amansız acılar içindeyim.
Ey! Sevdiğim…
Ben seni çok sevdim.Dünya bildi,bir sen bilemedin.Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık olmamaktır.Kaçılamayacak kadar yakın,tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı.Senin yokluğuna dokundum,içim yandı.Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim.Yankısı döndü dolaştı,senin kapıların aban kapalı.Kendi sesim yine bana ulaştı.Anladım ki beni hiç duymayacaksın.Sana sitem edemem.Sana kırılamam.Bir tek dileğim var senden,son bir tek dileğim,o da;
MUTLU OLMAN…

Ahmet ŞENDÜL

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Karşılıksız aşk Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Karşılıksız aşk yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARŞILIKSIZ AŞK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
30.3.2010 21:59:26
Yürek isteyen bir iştir, sevdiğinin mutlu olmasını istemek.

Güzel bir yazıydı tebrikler... sevgilerimle...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
30.3.2010 20:54:44
Beğeni:
0
Okunma:
1208
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL